Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Protestuji proti tvrzení, že "u nás neexistuje pravice a levice". Existují obě, ale v tomto okamžiku je v parlamentu pět levicových stran a žádná pravicová. To je potřeba změnit a právě proto k volbám půjdu.

0 0
možnosti
Foto

vy děláte jako by ti bolševici byli jedinou alternativou

0 0
možnosti
JR

komunisty bych nikdy nevolil! To bych radši si hodil mašlu! A nevzdal jsem to! Jen jsem chtěl ukázat, že jsem znechucen....to se ještě může, ne? Takže nesuďte:) v názvu je "asi"...

2 0
možnosti
PK

Já Vás přece nějak nesoudím, akorát na mě te Váš článek působil trochu poraženecky.Takže nic ve zlým:-)

0 1
možnosti
PK

To jste to vzdal docela rychle:-/ Pořád si přece můžete vybrat stranu, která bude ve vašich očích lepší než ty ostatní, pokud to samozřejmě nebudou komouši;-)

1 0
možnosti
JK

Jestli takhle uvažuje většina z Vaší generace, tak jsme opravdu odsouzeni k záhubě. Vzdát se při prvních neúspěších. Chce to zkoušet znovu a znovu. Jednou to dopadne.

3 0
možnosti
PK

Já zase zastávám názor 3x a dost. Pokud nějaká snaha 3x selže tak je to prostě v daných podmínkách nebude fungovat.

Pokud se tedy fundamentálně nezmění podmínky pak nemá čtvrté opakování naprosto žádný význam a není ničím než totálním plýtváním energií.

Jako příklad bych dal například elektromobily... v 20-30 letech se zkoušeli poměrně hodně... jenom prostě prohráli... energetická kapacity sítí a baterií se prostě benzínu a naftě nevyrovnala...

Kapacita a sítě se od té doby zlepšili... ale ani to elektromobilům dnes nestačí aby benzín překonali... rozumné by to bylo dát zase na 70 let k ledu a doufat že se technologie posunu víc. (ale ruku na srdce vůbec to nadějně nevypadá... naše baterie jsou na termodynamickém limitu co zná současná fyzika... a termodynamika bohužel až na entropii černé díry popisuje známý vesmír tak přesně že její "oprava" baterie vylepší těžko).

naopak myslím že co to chce je fundamentálně změnit podmínky systému... a toho lze nejlépe dosáhnout tak že se víc a víc lidí od současného politického systému bude zcela distancovat.

0 0
možnosti

Jirko ,jasně ti rozumím. Ale nevdávej to!

1 0
možnosti
Foto

Klasický postoj: K volbám nejdu, to jsem vám to nandal,co? Nenandal, ani náhodou. Nejít k volbám je ještě horší než zvolit špatně. Když to teoreticky udělá každý jako vy, může se stát, že ti šmejdi, kteří vám tam tolik vadí, se zvolí sami svým vlastním hlasem. Nejít k volbám není řešení. Řešení je v hledání a zvolení lepších lidí, než těch co tam jsou doposud.

3 0
možnosti
Foto

Jj, pak vzhledem k malé účasti vyhraje KSČM jako o volbách do krajů kdy dostane stejně hlasů jak minule ale tehdá to při větší účasti bylo kolem 7% a včil to bylo kolem 16%. Prostě na tom vydělají strany  kde jdou volit všichni její příznivci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 803x
Moje cesta se rozjela v listopadu 1989. Životem jsem šlapal se vší silou, přesto jsem sem tam uklouzl. Na něco jsem hrdý, jiné mi přináší stud. Nedá se to změnit, už se to prostě stalo. Občas jsem se ztratil, občas byl naivní, ale stále jsem zůstal sám sebou...:))))