Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

30. 6. 2011 12:32
hm...

to, ze se da mozek nastavit je davno zname. Vas priklad je slaby a mimo misu - v podobnych hratkach jde jen o to, ze se a/ zamerne zmate a nebo za b/ }coz je tento pripad) najede na mechanicke setrvacne opakovani. Takoveto veci ale funguji pouze v casovem presu, kdyz je cas rozmyslet, tak to kazdy posoudi dobe (treba ja tu orazku precetl driv, nez zbytek odstavce, prastila me do oci, jak je kapitalkami, takze me hned napadla voda... a pak uz to nefungovalo).

.

Stejne tak to opakovanmi - pozitivni mysleni je jiste velmi dobre a uzitecne. Ale... jednak clovek musi vnitrne verit tomu, co si rika, jinak je to na nic. A za druhe musi mit zdravou miru sebereflexe, jinak se propadne do opacneho extremu, nabubrele arogance a sebezbozsteni.

0 0
možnosti
JM

janacz

30. 6. 2011 11:58
Bohužel

Většina obsahů mozku je pro nás nepřístupná a podle tobo to vypadá. ;-(

0 0
možnosti
MP

zly.previt

30. 6. 2011 11:39
Není to je

o tom si to říkat, možná důležitější je tomu věřit. Jinak to zůstanou jen slova.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 808x
Moje cesta se rozjela v listopadu 1989. Životem jsem šlapal se vší silou, přesto jsem sem tam uklouzl. Na něco jsem hrdý, jiné mi přináší stud. Nedá se to změnit, už se to prostě stalo. Občas jsem se ztratil, občas byl naivní, ale stále jsem zůstal sám sebou...:))))