Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jdu staromódně s dobou.:-)

0 0
možnosti
JR

Děkuji všem za reakce, je dobré vědět, že nejsem jediný kdo má takový názor . R^

0 0
možnosti
TS

Berte to takhle: Staromódní lidé jsou strážci morálnich hodnot a novomódní zas motorem, který žene společnost a vývoj dopředu. Obě skupiny mají své místo a funkci. Ale musím přiznat, že s radostí také patřím spíše k té první ;-)

4 0
možnosti
Foto

takže jsem vlastně dvojfunkční.:-)

1 0
možnosti
Foto

no kéž by bylo takových, jako Vy, více..... galantnost, zájem, hobby jiné než internetové a opilecké se moc dneska mezi mladšími nenosí... je to škoda.. a dávám veliké plus za geocaching ;-D R^

0 0
možnosti
Foto

K97a38r68e40l 80R25a43d92a

9. 7. 2013 14:26

Mladý muži nezoufejte, procentuální zastoupení blbů i lidí průměrných je ve všech generacích poměrně konstantní. Ale mohu Vás uklidnit, jak budete stárnout, bude se to u Vašich vrstevníků lepšit. Blbci mají menší životnost. Pár se jich zabije v autech, některé udolají drogy či chlast. Ovšem ti, kteří přežívají, bývají mimořádně houževnatí. Na ty pozor. Ovšem pokoušet se o osvětu ? Je to marný, je to marný, je to marný. Člověk si prostě musí najít okruh lidí podobně naladěných a ty ostatní tolerovat  (někdy to chce pevné nervy).R^;-D

2 0
možnosti
VP

Jinak podobné řeči známe už od starověku a určitě už i předtím nadávali jeskynní lidé na mladé a ty jejich nové sekyromlaty, to za našich let nebývalo.

0 0
možnosti
PP

Jářku, Váš názor je tuze dospělý a současně i hluboký. I já se věnuji drobnému chovatelství a pěstitelství, pouštím si k tomu Boney M a Drupiho a kdykoli je příležitost, rád starší holce otevřu dveře a poděkuji jí.

1 0
možnosti
MK

To já jsem ještě staromódnější, ale asi proto, že jsem dvakrát tak starý. Takže jako nadčasovou hudbu beru - Mysliveček, Mozart, Bach. 

Jinak jak bylo dole řečeno. Než Bee Gees, raději The Doors, nebo ZZ TOPR^

3 0
možnosti
FS

Dvořák, Beethoven, Vivaldi též... A Pink Floyd. A Irakere... B-že, to bych vše nevypsal. :-)

1 0
možnosti