Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

R^ Je mi 49, přesto s vámi naprosto souhlasím. Vychoval jsem syna jako rovnocenného kumpána, partnera do diskuse, nyní mám stejný vztah se svojí tříletou vnučkou. Tihle "poučovatelé", co zmiňují věk a zkušenosti jako handicap spíš projevují vlastní slabost a ... blbost.

Jsem na vaší straně, "mladíku" :-)

0 0
možnosti
KB

Nic si z toho nedělejte. Já jsem taky slýchával, že jsem nezažil to či ono (okupaci, rok 1945, 1948 ....) tak se k tomu nemám vyjadřovat. To už je takový úděl.

1 0
možnosti
RK

Já měl vždycky takovej sen, který mi nakonec splnil google. :-) Když jsem se díval na pohled nějaké světoznámé stavby, tak mně zajímalo co je vedle. Mimo záběr. Nebo co je naproti, tam kde stál fotograf.  S minulostí je to stejné. Nikde nikdo nemůže svým potomkům, nebo známým tu dobu naplno zprostředkovat. A tady ani google nepomůže. Tam je jen to významné. Ale co je vedle, nebo naproti, to už se nikdy nikdo nedozví a až tady nebudeme my - tzv. pamětníci, tak to zmizí nadobro a zůstane jen normální dějepis. Tak jako po mých předcích zůstalo období Protektorátu a padesátých let.

1 0
možnosti
JL

Pane Jiri, Jsem nadsen vasim postojem. Primo vam fandim. Neber te to jako zert. Ja to myslim vazne. Cenim si kazdeho mladeho cloveka chtejic nam starsim neco rici. My, starsi, se musime vzdy zamyslet, co vy mladi si myslite. Vase je budoucnost. Vas vek pravdepodobne se bude rovnat veku mych vnuku. Ale to nevadi. Vas pohled na svet je bez nejakych zabran. Mate svoji muziku, art i film, hodnoty, ktere mi starsi celkem ignorujeme, protoze jim nerozumime. Nase hodnoty jsou trochu jine.

Kdyz hovorim se svymi vnuky, snazim se ziskat vice poznatku o jejich hodnotach a hlavne odkud pochazeji. Je-li to z cetby, z poslechu nebo take z reklam nebo z TV. A musim rici, ze jsem byl mnohokrat prekvapen. Stejne jako vasim clankem.

Na konec neco pro vas. Tak jak starsi musi poslouchat v diskuzi mlade, verim,ze i vy muzete prijmout neco z nasich hodnot. Doporucuji vam i vasim mladym pratelum si poslechnout a hlavne prelozit slova v pisnicce " I've Gotta Be Me". Zpiva tuto pisnicku pan Sammy Davis ml. Mohu jen podotknout, ze tato pisnicka a hlavne jeji slova me provazela a posilnovala v cizine po 45 let. Good Luck

2 0
možnosti
AK

Já jsem ochoten se s 23-letým člověkem bavit jako rovný s rovným o holkách a o fotbalu.

Ale určitě ne o nestacionárním proudění v sacím potrubí spalovacího motoru.

Takže asi tak.

Přijde na téma.

0 1
možnosti
JS

Na rozdíl od Vás považuji ty holky za podstatně složitější  problém než nestacionární proudění v sacím potrubí. Kromě toho nevím z čeho usuzujete, že teorie proudění není jeho specializací.

0 0
možnosti
Foto

To, že jste neviděl první let na Měsíc, tak za to Vás lituji. Na druhou stranu máte možnost zažít první let na Mars a to Vám zas závidím. :-)

3 0
možnosti

Taky úplně "milujete" když vám někdo úplně cizí začne tykat? Příště snad budu kontrovat nějak ve stylu "tě péro vole!".

taky jsem si ještě vzpoměl na tohle:

 "two dollars for a mars bar! I remember when.." "WHAT what do you remember? Fucking slavery! Shutup."

- Dylan Moran

0 2
možnosti
JL

Mister Sindler, If you cannot say something positive, do not say anything! Do not show us, how stupid you are. Good day.

1 0
možnosti