Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

A co si tak na svačinu namazat dva krajíce chleba se sýrem ? Je to rychlejší, levnější a hlavně zdravější, než nějaký pochybný salát s ještě pochybnější majonézou. :-)

0 0
možnosti

no chodit si pro sváču do hypermarketu je podle mě kravina... Jinak musím říct, že já v žádném marketu nic podobného nezažívám...možná to bude tím, že v sedm ráno, když se otvírá, ještě spím;-D - a přes den se nic takového neděje...přesto jsem přesvědčená, že podobné blogy si bu´d lidé vymýšlí, nebo je píší poněkud sociálně labilní jedinci ;-D

1 0
možnosti
JG

zkuste to navalit na sedmou v pondělí nebo ve čtvrtek do Lidlu když začínají akce (lidi tam obvykle stojí už půl hodiny před otevíračkou), viděla jsem i jak se ženské rvaly o svetr a nadávaly si nepublikovatelnými výrazy a věřte, že to je fakt o život. Když jsem to viděla poprvé, byla jsem absolutně v šoku a nevěřícně jen kroutila hlavou.:-)

0 0
možnosti
Foto

možná to tak neprožívám, jako vy, ale nakupování v supermarketu je pro mně trestem.

2 0
možnosti
JR

já si rád projdu tak elektro, ale jít nakupovat do oblečení nebo drogerie, nikdy, nějak k tomu mám odpor a hrůzu ;-D

1 0
možnosti

I78v15o 58Ž71á74č78e88k

22. 11. 2013 10:46

To je zajímavé, já nakupuji v supermarketu asi tak obden a žádné hrůzy tam nezažívám.

2 0
možnosti
JR

Každý po svém, já to taky zažil poprvé takto po ránu, chodím si pro jídlo do pekárny, doporučuji navštívit obchod při akci na cukr nebo olej:) ;-D

0 0
možnosti
PP

P88e69t88r 58P74e78t57r17o88v

22. 11. 2013 10:35

Mladý muži, nejste jediný mezi zdejšími psavci, který při nakupování prožívá podobná trápení (namátkou p. Cvalíček, Mistr, atd.). Nepěkně se nám to tu rozmáhá. Voni snad, ty mrchy prodavačský a vostatní spolunakupující, tudlenty Vaše blogísky čtou a chtěj vás za ně kapku potrápip. Páć jinak si to faktiš nedokážu vysvětlit, tydlencty nákupní hrůzy, kterým neustále čelíte a seznamujete nás s nimi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 808x
Moje cesta se rozjela v listopadu 1989. Životem jsem šlapal se vší silou, přesto jsem sem tam uklouzl. Na něco jsem hrdý, jiné mi přináší stud. Nedá se to změnit, už se to prostě stalo. Občas jsem se ztratil, občas byl naivní, ale stále jsem zůstal sám sebou...:))))