Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..nekouřím .....nemám...a i kdybych měl..... nedám.....zatím vždy stačilo.....

..ale je fakt...že mám 190 a cca 150 kilo.....

0 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem nikomu nic nedal a nehodlam to menit. Penize nikomu nedavam a ani nepujcuju - ani rodine. Predejde se tak spouste nesvaru.

0 0
možnosti

roztomila vzpominka: cekam na tramvaj, kourim. prijde chlap a povida: dobry den, vite, pani, my jsme s kolegou bezdomovci, neprodala byste nam dve cigarety? a fakt mi na dlani podava 7 kc. tim kolegou mne tak dostal, ze jsem mu je dala, penize odmitla a jeste jsem se s nim zakecala. ale byl cistej, slusnej a neagrrsivni ...

1 0
možnosti

Mimochodem, někteří nekuřáci právě kvůli cikánům nebo bezďákům nosí sebou krabičku cigaret. Osobně s takovýmto defenzivním přístupem zásadně nesouhlasím - kam až jim budeme ustupovat? Nemluvě o tom, že u cikánů je to mnohdy stejně jen záminka k útoku bez ohledu na to, jestli jim dáte co chtějí anebo ne.

0 0
možnosti

Somrákům většinou nedávám, akorát jednou jsem jednomu dal dvacet korun, protože slušně pozdravil a na rovinu mi řekl, že je bezdomovec a jestli bych mu nepřispěl na teplou polévku. Většina vágusů se ale při somrování chová dost arogantně, takže nemám důvod k nějaké vstřícnosti.

1 0
možnosti

P50e31t66r 30K45o96l48á93ř

26. 7. 2013 12:34

Nazdar. Pokud vidím nějakého somráka, či vagusáka jak jde ke mne a začne slovy "mohl bych se vás na něco zeptat", odpovídám nemůžeš. Pokud slovy nemáte nějaké drobné, cigaretu a pod, odpovídám mám, ale nemám v úmyslu cokoliv dávat. Musím ovšem poznamenat že měřím 194 cm a vážím lehce přes 100 takže s agresivní reakcí jsem se nesetkal. A jelikož jsem na tyto individua hodně alergický, tak by nějaká negativní reakce vyvolala protireakci. Tož asi tak.:-)

2 0
možnosti

Nekdy bych chtela byt chlap, merit 194 a vazit 100 :-)

0 0
možnosti

Když pokuřuju u nádraží a přijde za mnou bezdomovec (nebo kdokoli) a chce cigáro, tak mu dám. Ale mám jednu zásadu - z každé krabičky maximálně jedno cigáro na darování (rodina a kámoši jsou samozřejmě vyjímka). To bych jinak nedělal nic jiného, že bych kupoval cíga druhým lidem.

Většinou to pochopí.

Setkal jsem se ale i s tím, že procházejíce kolem hloučku "mládeže" jsem byl požádán o cígo. Dal jsem jednomu. Chtěl po mě druhý. Nedal jsem. Najednou jsem byl krkoun. Těžko se v lidech vyznat :-).

2 0
možnosti

Zeptat se muze kazdy koho chce na co chce, na tom neni nic spatneho. Jinak ja zebraky docela casto obdarovavam, mam totiz stesti, ze nyni ziji v state, ktery za mne zadne socialni pojisteni nevymaha, mohu tedy sam rozhodnout komu otevru svou dan. Nejcasteji davam lidem na kterych je videt, ze jsou mrzaci. Nemam ale problem dat lidem treba na alkohol nebo cigarety, naopak se mi libi uprimnost a panakem vodky udelam cloveka stastnejsiho nez kdybych mu kopil treba polevku. Nikdy nedavam tehotnym zenam, pripadne vubec zenam, ktere jsou schopny vydelat si prostituci.

2 0
možnosti

Popravdě zajímavé rozlišování, ale nakonec proč ne.

0 0
možnosti

Presne! Uz jsem uvazoval, ze si necham udelat tricko s napisem "nemam u sebe zadne drobne ani cigaretu, nechci zmenit pojistovnu ani operatora, nemam zajem vstoupit do zadne cirkve, nepomaham charitam, jejichz zastupci me oslovi na ulici"

2 0
možnosti

To je moc slov, to nikdo číst nebude. Chtělo by to kratší text, krátký slogan. Třeba: „NEMLUVTE NA MĚ“. ;-)

2 0
možnosti

Někdy dám bezdomovci, který je upřímný ( asi tak jak u příspěvku níže ), ale spíš se mě to stává u supermarketu, tak jim nechám košík, ať si ho jdou vrátit a tu desítku si nechají. zásadně nedávám obtěžovatelům si figurkama prý pro postižené děti. Těmto žebrákům nevěřím a nedávám nic.

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 808x
Moje cesta se rozjela v listopadu 1989. Životem jsem šlapal se vší silou, přesto jsem sem tam uklouzl. Na něco jsem hrdý, jiné mi přináší stud. Nedá se to změnit, už se to prostě stalo. Občas jsem se ztratil, občas byl naivní, ale stále jsem zůstal sám sebou...:))))