Neuvěřitelné: Bublan se sešel s mluvčím Národní gardy

Česká tisková kancelář dnes vydala pro mě naprosto šokující zprávu. Předseda sněmovního výboru pro bezpečnost a stínový ministr vnitra za ČSSD František Bublan se dnes v budově dolní komory sešel s mluvčím Národní gardy Pavlem Sedláčkem.

I přes fakt, že František Bublan vznik Národní gardy odmítl, považuji za naprosto skandální, že předseda sněmovního výboru pro bezpečnost a stínový ministr vnitra za ČSSD vůbec na nějaké jednání se zástupcem extremistické strany přistoupil.

František Bublan by si měl uvědomit, že takovým jednáním legitimizuje činnost této extremistické strany a dává takovým lidem možnost zviditelnění se v médiích. A o tom jim přesně jde. Doporučoval bych panu Bublanovi, aby se někdy podíval co se píše na webu Národní strany. Naprosto nechápu čem spolu diskutovali?

Budeme snad příště diskutovat s neonacisty z Národního odporu o tom jestli byl vůbec nějaký holocaust? Bude snad pan Bublan příště diskutovat s paní Edelmannovou o tom, zda v Letech u Písku zemřeli nějací Romové?

VIDEO: PODÍVEJTE SE S KÝM JEDNAL František Bublan
Pokus o rozhovor s členem Národní strany

Autor: Zdeněk Ryšavý | středa 9.1.2008 14:21 | karma článku: 10,59 | přečteno: 1674x