Exkluzivní fotografie: Romské zločinecké gangy v akci

Zpravodajské servery dnes přinesly exkluzivní fotografie romských gangů přímo při jejich zločineckých rejdech.

Zpravodajský server iDNES.cz nám na ilustrační fotografii ukazuje romský klan v jehož čele je mladá dívenka v bílém svetru. Její pravá ruka, asi jedenáctiletá dívka se světlejší pletí, jí právě sekunduje při strategické poradě, jakým způsobem padělat bankovní karty nejmenovaného bankovního ústavu. Ostatní členy gangu vidíme jak pozorně sledují podrobnou prezentaci na obrovském LCD displeji, který bohužel fotoaparát nezachytil.

 

Server TÝDEN.CZ má ještě exkluzivnější úlovek. Na fotografii se podařilo zachytit asi 300 členů romského gangu ve Francii, který právě ukořistil sošku svaté Kali Sáry, která má nevyčíslitelnou hodnotu. Jedná se opravdu o unikát, který nemá obdoby, zřejmě půjde o obchod s černým dřevem. Kvalita snímku dokazuje obdivuhodnou odvahu fotografa, který tváří v tvář davu romských zločinců, neohroženě zachytil atmosféru romského zločinu.

P. S.: Než jsem stačil dopsat tento kraťoučký text, redakce iDNES.cz vyměnila fotografii u zmíněného článku. Nyní je to naprosto v pořádku a ilustrační foto vystihuje obsah článku. Díky P. Třeba i v redakci TÝDEN.CZ se najde někdo rozumný...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Ryšavý | pátek 22.8.2008 12:41 | karma článku: 26,34 | přečteno: 4774x