Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dokud nase Snemovna bude obsazovana podle procet ziskanych ve volbach, budeme mit stale aspon 32 stran jdouci do voleb a po volbach stejny galimatias jak mame dnes (i pred tim).

Neporozumeni a nemohoucnost ceskych obcanu resit timto problem, jiz dnes se da vysvetlit dimensi!!!

0 0
možnosti
MK

Proč si myslíte, že musím chtít aby můj favorit usedl ve vládě?

Je-li předem jasné, že je můj názor v menšině, nemohu účast ve vládě požadovat. Pouze se svým hlasem snažím ztížit vládnutí stranám, o kterých vím, že mi budou škodit. Snažím se aby nezískaly výraznou nebo dokonce ústavní většinu. Je na tom něco nepochopitelného?

Nechci silnou vládu za každou cenu. Pokud mi vláda nemůže pomáhat, snažím se o to, aby mi co nejméně škodila a byla co nejslabší.

0 0
možnosti
AR

Všechny zaběhnuté u nás politické strany padly v říjnových parlamentních volbách na hubu. S drobnou výjimkou ODS která upadla už r.2013. No a rozhodli o dnešním stavu naši politiky voliči! Skutečně byli to voliči, kteří pozvedli maximálně nahoru ANO a nově Piráty + SPD. Volební účast byla obvyklá = 60% voličů. Tedy voličů nechodí k volbám málo a ty partaje které upadly k hranici volitelnosti mají šanci nějak povznést se trochu nahoru, podobně jako teď ODS. Lidovci jedno období už nebyli v parlamentu a dostali se tam zpětně. Vše závisí na konkrétní práci každé jednotlivé partaje. Není vyloučeno, že k hranici volitelnosti upadnou Okamurovci i piráti. Rovněž ANO nemusí už dosáhnout tolika procent hlasů od voličů. Lidi chodí ještě k volbám!!

0 0
možnosti
PV

Analyza dobra, synteza hrozna, nastesti to zachranil uplny zaver (ke kteremu se 50% ctenaru ani nedostane a zamiri do diskuze) ;-D R^.

2 0
možnosti