Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

laduk

30. 1. 2012 16:55
hm..

Tím obdivem k Jílkové padá odlesk její slávy i na vás. To je hrozná kráva ...

0 0
možnosti
MK

wopi

30. 1. 2012 10:57
Jílkové že jde o pravdu?

Ale jděte. Té jde jenom o senzaci a sledovanost... Rv

0 0
možnosti
ZK

SID09

30. 1. 2012 11:06
Re: Jílkové že jde o pravdu?

ano, kolikrát se až divím, jak uboze koncipuje zvolená témata  a moderování, které vede jen tím směrem, který vidí za správný. Správným názorům nedává prostor a často upřednostňuje demagogii. !!!!;-(

0 0
možnosti
TB

guam

30. 1. 2012 10:20
víte já to

vidím asi takto,na pí Jílkovou se moc nedivám,né že by občas neměla pravdu ale proto, že ráda lidem skáče do řeči. Ti co říkají co se jí líbí nechá vykecat, ale druhou stranu nenechá. dělala  i v kotli, imponovalo mne tehdy to že kritizovala vysoké platy,ale sama brála 100 000Kč měsíčně, kvúli tomu ani nešla na mateřskou aby mohla brát tyto peníze.

0 0
možnosti
PH

petrph

30. 1. 2012 9:51
bohužel

Tyhle pořady s paní Jílkovou už dnes vypadají poněkud lacině, právě proto že jsou tak scenáristicky postaveny. Režie už předem ví, že politici budou lhát, vykrucovat se a nepřiznávat své chyby-zatímco zástupci občanů na ně budou křičet, nadávat jim,   uvádět jak bylo komu ukřivděno, atd.. Je to skutečně show - a vedení televize si mne rukama nad vysokou sledovaností (škoda že už ČT nemůže dávat reklamu). Jenomže, se nic neřeší - politici se usmívají, pokrčí rameny, když už je nejhůř tak něco zalžou či planě slíbí, jak vyjdou ze studia tak na vše zapomenu.. A občané se vyřvou - a pak musí držet hubu a krok a platit vysoké  daně...

Je to komické - včera v televizním diskusním pořadu  našli oponentní diskutující politici  v mnohém shodu a chovali se k sobě slušně - a moderátor z toho byl tak na větvi, že se jich pro jistotu zeptal jestli nechystají společnou koalici..

0 0
možnosti
DK

dakram1

30. 1. 2012 9:50
Ještě...

Ještě bych dodala, že většině politiků praskají pupky a tváře..z té jejich přepracovanosti....!!!!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik