Diskuse

Ten uprostřed

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Hackyfish

17. 2. 2009 15:02
Karma!

Karma Karma karma! Ode dneška-jsem pravidelný návštěvník!V

0 0
možnosti
R

Rokyna

17. 2. 2009 9:36
Mluvíte mi z duše

Mluvíte mi z duše. Je to tak.

A co mě nejvíc děsí je ta spousta lidí, kteří už se dnes opravdu nesnaží nic "doopravdy" umět. Stačí přeci jen tak povrchově a doženeme to, použiji váš výraz "americkým seběvědomím". Ale řekla bych, že "vlaštovky" jsou a naštěstí i v generaci dnešních rodičů. Občas se přeci ještě vyskytnou ti, kteří skutečně "UMÍ", jenom nemají náladu se někam drát a většina o nich ani neví. Obykle mezi tu kvalitu dnes nepatří, ti co se denodenně přetřásají v novinách apod:-). Co si například myslet o tom, že i v renovovaném tisku se dočtete o tom, že nějaká úžasná modelka si včera nedala dort:-P, zatímco o těch skutečně přínosných věcech nikdo nenapíše, nebo málo, protože pro většinu by bylo únavné číst "delší" článek, než těch pár slovíček pod velkou fotkou nějaké úžasné plastikové panenky.

0 0
možnosti
R

Rokyna

17. 2. 2009 9:37
Re: Mluvíte mi z duše

Oprava ne v renovovaném, ale renomovaném tisku;-D. Renovovat, by ale potřeboval ten tisk možná taky :-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

17. 2. 2009 9:20
pravdivé, leč neřešitelné

a na to je spoléháno. nenaštvat ty uprostřed a mít jich dost je vrcholným uměním každé vlády. bez nich nepřežije. a většina schopných se touží z téhle kategorie dostat. když nechtějí být politiky a nekrást, zkusí to v jiném státě, kde je třeba manévrovací pole těch uprostřed širší. je to špatně, ale je to tak... bylo a asi i bude.

0 0
možnosti
JV

Joli

17. 2. 2009 9:06
karma!

Perfektni, nemam co dodat! Skoda, ze nemuzu dat karmu vickrat!

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik