Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Při stěhování národů zvítězil ten národ, který:

a) byl lépe vyzbrojen

b) neváhal své zbraně použít

c) rychleji se rozmnožoval

0 0
možnosti
MR

M56i25l97a92n 87R26a72d11e87k

10. 11. 2013 17:14

to je prave ono, ze se nuti lidi aby vydelali a pak to dali chudym, to kdyby se doopravdy podarilo, tak radeji nebudou makat kdyz budou muset prerozdellit to co vydelali. Cili bohatsvi pocestuje tam kde jim to neukradnou, a tam take bude zamestnani pro hodne lidi. A v tech blahych krajich kde zavladne socialni spravedlnost chcipnou hlady. Evropu to jeste ceka.

0 0
možnosti
Foto

Ostrovy bohatých a silných již jsou v podstatě utvořeny. Během několika dalších let bude dokončena stabilizace a nenápadné zakonzervování a pak už zůstane na ostatních, jak si to zařídí a co si vybojují. Nevěříte?

0 0
možnosti
SB

Já bych byl ochoten v rámci svých omezených prostředků, ať už svými vlastními prostředky, nebo jako řadový občan tím, že bych nenadával na to, kdyby vláda pomohla z peněz, které jsou s širším slova smyslu vlastně také moje. Ale musel bych vědět, že to k něčemu je. Avšak při tomhle tempu přírůstku obyvatelstva v už tak přelidněných zemích Afriky a Asie ztrácí jakákoli pomoc cenu. Vyřešíme problém jednoho člověka a během té doby, co se budeme konkrétními kroky té realizace zabývat, v Africe a Asii přibudou další čtyři obyvatelé.

1 0
možnosti
PK

Svět nelze tak otevřít, jak se to dělá. Přijmout všechny co přijdou. Ale na vině jsme i my - nemnožíme se, nechceme dělat podřadnější práce, chceme si hrát na pány.

0 0
možnosti