Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Vy toho o umění moc nevíte, že?

A mimochodem režisér a dirigent nejsou umělci?

0 0
možnosti
VV

O cem by ale blogeri kteri cerpaji sve namety z Blesku a tivi Barrandov meli psat? O Thermonuklearni reakci nebo digitalnim prenosu dat?

0 0
možnosti
JK

samozřejmě, že je to velbloud z komára, ten crčko prcič je asi takový autor a umělec, jako náš Vašek

1 1
možnosti
MB

Jsem umírněný a již se orientuji, pochopil jsem ! Pokud chci udělat kariéru u státu - Miluji Zemana a Babiše. Pokud chci úspěšně podnikat - zdroje k dotacím je můj podnikatelský záměr. Budu-li trestně stíhán, nic se neděje, zaplatím zlomek pokuty Novák, nebo dokonce povedu stát. Byly jakési morální opory - Desatero. Totální přežitek a zdržovačka ve všech bodech. Ježíš je násilník, žádná oběť, konečně byl usvědčen. Dokonce se k tomu vydaly i dotace ! Obdivuji svého psa, ten je stále beze změn ... :-)

0 0
možnosti
PK

Ortodoxní věřící nemůže pochopit, a je celkem jedno jakou má víru. Mě velmi překvapilo, že hra stejného autora proběhla v silně katolickém Polsku, téměř bez povšimnutí a u nás taková pohroma. Snad jedině pan Halík reagoval přiměřeně.R^ Karma za článek.R^

2 1
možnosti
AL

Jen pro upřesnění, hru stejného autora s podobným obsahem zakázalo v Polsku ministerstvo :-)))))

2 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik