Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

3. 5. 2012 16:21
jak se to vezme

Hádám že ty popelnice určitě nebude "zcela paušálně", aspoň třeba u nás si můžeme zvolit zda je budou odvážet 1 ři 3x týdně a pochopitelně podle počtu popelnic co  máme s městem smluvených. ale cena se stejně zvedne a tyhle poměry se rozpočítají.

Druhá věc, dokavad je část železnice lukrativní a ta druhá ztrátová, tak je snad lepší mít nějakého společného dopravce co objede všechno,ze zisků pokreje část ztrát a jen na zbytek dostane dotace od státu. Než tedy rozdat ty lukrativní trasy těm podnikatelům co na nich budou vydělávat. Ale pak plnou ztrátu na těch ztrátových tratí pokrýt z vybraných daní., i od lidí kteří na té železnici nejezdí. Která logika je správnější?

0 0
možnosti
RO

maaslo

3. 5. 2012 15:32
I když to není z politiky

napadá mě podobný příklad, a to když TV Nova v televizních novinách spočítala kolik plynu protopíme v přestupném roce navíc.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik