Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mammamia

21. 8. 2008 10:16
pripominka

pokud chcete take znit jako profik, tak me by se vic libilo, kdybyste nepsal v nadpise klaus, ale vaclav klaus nebo prezident klaus. on neni novak z druheho poschodi, on je predstavitel celeho statu, tak bychom to meli asi odlisovat. diky.

0 0
možnosti
R

resident

9. 8. 2008 15:59
podotek

možná byste si měl zkusit psát jako profík a uplatnit na výsledky též profesionální kritéria, pak byste neřadil V. vedle Č. a nežehral na obtíže úspěchu... inu, není každému dáno! ale zkuste třeba třetí housle ve filharmonii! taky se jen tak tahá šmytcem podle nějakejch teček na papíře, divnej chlap na všechny mává klacíkem, někdy je přestávka a chodí se čůrat... když se to umí, je to sranda.

0 0
možnosti
LV

subaudition

9. 8. 2008 11:37
děsně přesně

R^R^

0 0
možnosti

Peyrac

9. 8. 2008 11:00
kvalita se nelíbí většině

Sohlasím s vámi, že mnoho knih bylo napsáno s ohledem na vkus většiny, aby se zvýšila pravděpodobnost dobrého prodeje.Vyjímečně se podaří napsat mimořádné dílo vysoké obsahové i umělecké hodnoty, které se pak stane bestselerem.Stejně tak filmy nebo televizní pořady "finančně nezávislých" autorů. Mám pocit, že v poslední době se lidem začínají líbit nekomerční dokumentární filmy (Třeštíková, Špáta aj.), které nejsou vymyšlené u stolu, ale umělecky dokumentují život.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik