Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mapu oskenovat a poslat: ministerstvu zemědělství, ministerstvu vod (až bude zřízeno) a panu Cílkovi (bude mít radost).

0 0
možnosti

Naprostý souhlas.

Včetně toho, že ministerstvo životního prostředí je na ....nic. Vznesla jsem dotaz, jak je ošetřeno, že je zejména maso v obchodních řetězcích baleno do neúměrně velkých umělohmotných krabic, které se asi hned tak nezlikvidují. Napsali, že nijak, protože to je věc každého výrobce!!! Neuvěřitelné!

0 0
možnosti
ZH

S tím mohou souviset požadavky hygieny. Zeptejte se tedy ještě na ministerstvu zdravotnictví, zda nekladou přemrštěné požadavky na hygienu. A protože s hygienou výroby má co do činění i ministerstvo zemědělství, zeptejte se pro jistotu i tam.

0 0
možnosti
ZH

:-(R^

Když jde o prachy, tak to se přepíšou učebnice hned několika oborů.

0 0
možnosti
LZ

já bych to shrnul tak, že jsme se jako civilizace ocitli na sebedestruktivním bodu a pravděpodobně už jsme překročili hranici návratu.

0 0
možnosti
ZH

To máte těžké. Řešení reálného problému je pracné a zdlouhavé, snadno uděláte nějakou chybu, za kterou jste pak popotahován. Výsledek je vidět až za dlouho. Zřízení komise je však rychlé, je hned vidět, jak pilně pracujete. Dokud komise jen zasedá, nic se nezkazí a situace se třeba nějak vyřeší sama. Pokud se situace pokazí, jste z obliga, protože jste zřídil komisi. A důvod, proč komise problém nevyřešila, se vždy nějaký najde.

:-/

3 0
možnosti
PM

P49e55t19r 22M95u26r22č22e15k

24. 7. 2016 10:33

Ode mne velká karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik