Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sice jste docela dobře popsal tři kategorie diskutujících - ovšem zapomněl  (nebo jaksi nepostřehl?) tu nejpočetnější: lidi, kteří si chodí na diskuse zlepšovat své umění diskutovat - protože je diskutování baví. Na amerických školách jsou soutěže v diskusích velice oblíbené a prošla jimi větší část studentů (u nás se sice už také objevily - ale v zanedbatelném množství), protože umět diskutovat je důležité pro život.

0 0
možnosti
AB

Diskutující většinou ani nečte článek, stačí mu nadpis.Diskutujících je víc kategorií než uvedeno.Jsou i tací, kteří mají svůj názor , většinou odlišný od našívaší čt, nebo od knížete a v poslední době i odlišný od Němcové.Máme totiž věk a zkušenosti a nemusíme již jít takzvaně s hlavním proudem, jsouce v důchodu.(po 45 letech práce)

1 0
možnosti
Foto

R^;-)

,,Miluji internetové diskuse"

Kouzlo ,,virtuálu"8-o A jistota. Oproti hospodě. Většinou bez rizika pár reálných facek, ne-li až ,,nakládačky". A že by někdy alespoń pár facek sedloR^Na druhou stranu většina těch ,,ohnivců" by ,,ousta" v reálu ani neotevřela.;-€;-O:-P

...A Z MILIONU LÍNÝCH KMÁNŮ DVA MILIONY PARTYZÁNŮ...K.K.R^

6 0
možnosti
Foto

Jiří asi tak nějak:-)

0 0
možnosti
DK

Sila je taky bavit se s diskutery, kterym je urcita strana nesympaticka a oni pak neuznaji jediny argument te strany a vse, co ta strana udela, tak je spatne viz. levicak vs pravicak atd. Nebo diskuter, ktery protivnika vzdycky povazuje za hlupaka, aniz by k tomu mel relevantni podklad. Proste se mu jen nelibi, co druha strana rika, tak je to hlupak. Pripadne clovek, ktery za veskerou kritikou kohokoliv a cehokoliv vidi zavist. Zavist je univerzalni pricina veskere kritiky. Spousta lidi mi taky rada predklada, jak bych se udajne zachoval v urcite situaci, pricemz sam sebe znam nejlip a vim, ze bych se tak vubec nezachoval.

2 0
možnosti

A co třeba typ čtvrtý, který klidně na blog napíše ...a většinou svůj názor zveřejňují v komentářích toho co napsal někdo jiný" jen proto, že bloger je vždy proti počtu diskutujících v nevýhodě,neb je na rozdíl od nich většinou sám;-D

1 0
možnosti
ZJ

V ČR žije několik milionů vynikajících fotbalových a hokejových trenérů, několik set tisíc vynikajících historiků a politologů. Miliony lidí, kteří přísně dodržují zákony a nikdy je neporučily.

Ti MAJÍ právo, dokonce přímo povinnost, se ke všemu vyjadřovat.

6 0
možnosti

ajajaj, takže taky patříte mezi ty s názorem, že  třeba filmy by měli kritizovat jen skvělí rejžové, hudbu zase jen skvělí muzikanti a pěvci atd.?;-D

0 0
možnosti
LN

....deškum sejrum....šimšilium fajrum faurum....babylon straka...jabuda badot .....nema bydydat....

0 0
možnosti
Foto

pane Karle, vystihl jste to dokonale.  R^R^ Jen mi tam chybí ještě kritici, kteří zkritizují text, povídku, fotografii s tím, že oni by to udělali mnohem lépe. Jenže ať hledám jak hledám, či nějaký odkaz poptávám ničeho se nedočkám. Označuji je brouky Pytlíky. Přeji Vám hezký den.

3 0
možnosti
Foto

Trošku jinak. Vidím problém také v tom, že v okamžiku, kdy něco zcela normálně kritizujete, tak se málokdo zamýšlí nad vašimi argumenty, ale spíše se hledá důvod proč to vůbec kritizujete.

5 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik