Diskuse

Máme problém!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Zrak už mi moc neslouží - neviděla jsem v seznamu slimáka "španěláka". Nebo na toho si Brusel netroufá, veverka je k likvidaci jednodušší?

0 0
možnosti
SH

Navíc "člověk bruselský" vyžaduje, aby likvidace nepůvodních (invazních) byla pět let udržitelná. Mám obavu, že se neudržíme ani my, natož bolševník!

1 0
možnosti

Začnu odspodu:

Delfíni jsou k lidem přátelští, což pro ně znamená značné nebezpečí.

Dovolil jste si napsat, že lidé jsou odlišní. Nevím zda to není nekorektní, podle mnohých jsme přece všichni stejní.

Volně pobíhající čičinky jsou ty, které majitelé jejich matek vyhodili, když přestala být koťátka roztomilá. Když se příliš rozmnoží, obvykle to obec řeší (nenapíšu jak) a na čas je klid.

Už vůbec nechápu, proč se ty invazivní druhy nesnaží bruselští politici vyhláškami integrovat, což by zajisté obohatilo náš ekosystém. Když jde provádět integraci lidí, tak by to jistě bylo jednodušší s méně inteligentní zvířenou.

2 0
možnosti
DK

To je vidět jakou úroveň má celá EU a poslanci opravdu pracují velmi kvalitně na důležitých úkolech dneška. Nemohu si pomoci, ale uvažuji v jiné rovině: lidská rasa je bílá, žlutá, tmavá a tak si říkám, která z těch ras je invazní pro Evropu a zda by se s tím nemělo něco dělat...

1 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik