Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Spíš než divný mi připadáte trošku zahořklý. Píšete, že jste divný, ale spíš se mi zdá, že vám připadá divný a nevlídný svět okolo vás. Na druhé straně nepíšete o nějakých velkých křivdách nebo neštěstích, jen tak trošku pobrekáváte. Pár letáků, co je to proti válce, hladu a nesvobodě ve světě, který není od nás tak daleko.

Dnes začalo jaro, je krásně. Co tak vyrazit trošku někam ven, do přírody, potkat se s kamarády a trochu se zasmát. Určitě vám bude líp.

1 0
možnosti

Pane Karle, podle Vašeho popisu jsem divná také. A nejenom já... Takto postižených máme docela početnou skupinu přátel a kamarádů. Akorát je tu jeden podstatný rozdíl, nebereme to jako osobní tragédii ale jako přednost. Věřte, že se s tím žije nesrovnatelně lehčeji ;-)

0 0
možnosti
Foto

K91a32r61e94l 14R57a21d53a

20. 3. 2014 14:28

R^ Divný jste, ale nezoufejte, divní jsou všichni. Ten Váš způsob divnosti je celkem sympatický. Znám lidi, kteří jsou divní velmi nesympatickým způsobem. A zdá se mi, že těch nesympatických nějak přibývá.

1 0
možnosti
Foto

Nechci býti hnidopychem, ale autor článku tím, že si vybírá, čemu bude věnovat svoji pozornost, neignoruje systém. :-)

0 0
možnosti
Foto

Nechci být hnidopichem, ale hnidopych to je drsné

1 0
možnosti
Foto

Perfektní článek, moc jsem se zasmála. Mám někdy období, kdy nepotkávám lidi, ale jen pejsky. A miluji  také kočky, přestože je nepotkávám. Vám ale přeji z celého srdce, abyste se do takové situace nikdy nedostal. I když není zas tak nepříjemná. Láska je " holt " láska.  V

0 0
možnosti
JT

Pane Ryšáne. Až přestanete sledovat, byť náhodně, zpravodajství stanete se normálním a  osvobodíte se ještě více. Já už více než půl roku ignoruji veškeré politicke dění, a je mi skvěle! 

Jinak jsem rád, že nejsem sám, kdo ignoruje systém. Karma.

3 0
možnosti
JP

Někdo na Vás chce více rozhodnutí o Vašem životě? Buďte rád. Větší část života jsem prožil před rokem 1989. Tehdy za mne rozhodovali jiní. Pokud se mi to nelíbilo a ozval jsem se, moje chyba. Nyní jsem rád, že sám určuji co je dobré pro mne.

1 1
možnosti
EH

Jeden americký psycholog měl přednášku o tom, že moc svobody člověku škodí. 

Jednak si neumí vybrat mezi 100 podobnými produkty a pak navíc přemýšlí, jestli by neudělal lépe, kdyby koupil věc A místo věci B. Takže je pořád nešťastný, protože zodpovědnost za dobrou koupi/výběr přesunul na sebe. Za komunismu by zanadával na systém a byl by šťastnější. ;-D

1 2
možnosti
KS

He he, více než tento rádoby útlocitný a tendenční blog (btw. blogování je in, což autorův sebeobraz outsidera dost narušuje) mě pobavilo to pokrytecké souznění lidiček zde na pravicovém serveru, kde si jistě většina čtenářů libuje v tom, co vy odmítáte.

Omlouvám se, že ty laciné pocity s vámi nesdílím, jsem asi divná.;-D

3 1
možnosti
JT

Paní Staňková přečtěte si od Tolleho " Moc přítomného okamžiku ".

1 0
možnosti
MM

Zdá se mi, že ve skutečnosti nepoukazujete na to, že jste divný, ale na to, jak jste ...jiný. Co vám brání pokračovat v tatínkově umění dělat dobrou sekanou? Co vám brání napsat na schránku "Nevhazujte letáky"? Vím, měli by je vhazovat jen těm, co mají na schránce napsáno "Prosím, vhazujte letáky". Ale taková už je doba.  Kdo vás nutí používat neomezené volání? Dostáváte jen nabídku. Neslavte Halloween, Valentýna ani výstřel z Aurory. Nic a nikdo vás nenutí. Je svoboda - vaše volba. Nebo ne. Taky vaše volba. Buďte za to rád.

7 1
možnosti
Foto

Vy jste ale přísná paní, autor se snažil vyjádřit své pocity. A moc se to povedlo !  Jen více takových článků !

1 1
možnosti