Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Jak zlepšit produktivitu země? Stačí kouknout na blogy o víkendu a v pracovní týden. O víkendu pár blogů a od pondělka jeden za druhým ...;-)

0 0
možnosti
VJ

Nikdo netuší jak zpracovat koncepci, protože chybí zadání. Zadání chybí proto, že se neví na které úrovni, kdo a jak stanovit cíle. Cíle nahradily ukazatele. Pro jejich splnění se pracuje s koeficienty. Vodítkem jsou směrnice, kvóty a formuláře. Ty vymýšlejí hloupí, ale neprůstřelní úředníci. Tyhle lidi je třeba eliminovat. Proto je nutné skoncovat s Evropskou unií.

0 0
možnosti
PK

Osobně si myslím, že i kdybyste měl lepší absolventy škol a méně "státních úředníků" tak se nějaké rovnocenné úrovně k Německu a spol. doberete jen jako součást celku.

Nikoliv vystoupením z EU, i když trpí mnohými problémy. Východní státy, které naskočily po r.1989, jsou všechny v obdobné situaci, konec konců i to DDR. Žádný neudělal větší díru do světa. A to ještě Polákům pomáhá, že měli kam poslal miliony pracovníků, kteří by jinak byly doma bez práce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik