Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Džordž

30. 4. 2009 16:25
Nejen Kateřina...

V každé předvolební kampani každé strany se objeví alespoň jedno slavné jméno! je jen velký rozdíl v tom, jestli pouze podporuje, nebo přímo kandiduje. Srovnáme-li Kateřinu třeba s Radkem Johnem, který podporuje Věci Veřejné - tomu bych věřil i kdyby kandidoval! I bych ho zvolil! Ale Kateřinu Brožovou? Té nevěřím ani že zná rozdíl mezi pravicí a levicí!!!!

0 0
možnosti
JV

georgino

1. 5. 2009 7:55
Re: Nejen Kateřina...

Pravou a levou ruku asi jo, ostatní jí dá Jyrka do scénáře... ostatně ti jeho poslanci jsou loutky, škoda, že to nejsou klasické marionety.

0 0
možnosti
JV

georgino

30. 4. 2009 10:17
Nezastupitelní

Francouzká revoluce měla ráda silná slova a gilotinu. Tak se občas stalo, že semlela i občas občana revoluce. Později i častěji než občas. U nás to probíhá v jiném čase, a s jinou štábní kulturou. Už hlavy nesekáme, my si ty naše "demagogy" hýčkáme. Zprava, nebo zleva,  nejde o Kateřinu, Jiřího, Myrka či Jyrku. Jde tu o šmelení se samosprávou. A my jako trubci /správně trubky/ si to necháme líbit, když nás "včely vyženou, když se baští med". A pak zase makáme a necháme si ten nesladkej ksindl, co vyprodukujou,kolem huby plácat dál další čtyři roky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik