Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZT

juhola

24. 7. 2008 15:09
Přijmi upřímnou pochvalu.

U vzniku ČSOP jsem byl rovněž, a mnoho dobrého a užitečného jsme s touto organizací vykonali (i proti vůli tehdejšího režimu). Bursík by k nám nesměl. 

0 0
možnosti
RP

radim36

24. 7. 2008 13:16
Taky jsem prodělal podobný vývoj.

Bohužel někdy v 90 letech přestalo být znakem zelených používání vlastního mozku a začalo bezmyšlenkovité  omílání pouček, které předříkává nějaký šéf. A šéfové zelených v 90 letech rozběhli vlastní byznysy, kterým, jak známo, měnění názorů v nesprávný čas, třeba i na základě vědeckých objektivních informací,  škodí.  Z tohoto důvodu jsou názory zelených, ať už jednotlivých politických stran v zemích, nebo jednotlivých zelených organizací, konzervovány někde na úrovni 90 let minulého století.  Greenpeace či Greenpiss, Děti země, Hnutí duha a další přestali být pokrokoví a prospívající ochraně přírody, ale naopak dnes svými akcemi škodí  životnímu prostředí a ochraně životního prostředí.  A ze svých názorů nechtějí ustoupit, protože kdyby přiznali, že se mýlili, ztratili by v očích  příznivců vychovaných svými propagandistickými kampaněmi důvěryhodnost, finanční příspěvky a nakonec nejspíš i podstatnou část členů a důvod existovat.

0 0
možnosti
MB

ma.bre

24. 7. 2008 10:27
Vážený pane,

abyste se nemýlil, tak "ekologická" daň z elektřiny a plynu se platí už od počátku letošního roku.

Často se mi chce nad nápady našich zelených zvracet, ale ovládám se, abych z toho nezezelenala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik