Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NK

Nina Krásná

6. 2. 2012 10:29
To je pořád dokola

internetový kecálek o tom nic neví, tak se rozhořčuje. V našich vlacích jsou ženy dnes a denně obtěžovány zcela střízlivými muži, kteří se domnívají, že jejich vtíravé řeči a trapné nabídky nějakou ženu přesvědčí k sexu. O "zajištění pořádku" si můžete nechat jenom zdát. Vyhrazené kupé není žádná segregace - nikdo do něj nemusí -  ale bohužel jediné možné útočiště před podobnými "chlapáky", kterými se naše krásná země jenom hemží. Navíc naprosto nehrozí, že by se takto obtěžované ženy nějaký český muž zastal. Až bude podobné křupanství mezi českými muži považováno za nepřijatelné, tak podobná opatření prostě nebudou potřeba.

2 0
možnosti
MP

Martin5.35

6. 2. 2012 13:35
Re: To je pořád dokola

Kterýma vlakama jezdíte?

Sice sem už nějaký pátek vlakem nejel, ale předtím sem opravdu nevidel denno denní obtěžování nabídkama k sňatku.

0 0
možnosti
KM

Viktorie01

6. 2. 2012 10:15
Já nevím,

tahle informace kolem mě jen prolítla, vlakem jezdím naprosto minimálně a když už, tak jsem v poslední době nikdy nebyla sama, takže detaily až tak neznám, ale on někdo řekl, že je to jen kvůli opilým spolucestujícím? Střízlivý obtěžovat nemůže, mezi střízlivými se nikdo bát nemusí?

1 0
možnosti
JR

rosaly

6. 2. 2012 9:58
NEMUSÍTE, A TAKE ASI ANI NEBUDETE

se mnou souhlasit, ale vzhledem k tomu, že moje dcera, studentka VŠ, dojíždí denně do školy do Ústí nad Labem, a mnohdy prvním ranním spojem, jsem za tuto novinku velmi vděčná...

5 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik