Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborný článek. Mluvíte mi z dušeR^

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma. Velice přesně vyjadřujete můj názor. A dal jste tomu literární formu. Já bych asi byl příliš ostrej při psaní a admin by mně zřejmě defenestroval. ;-D

0 0
možnosti
PZ

Zijeme v divne dobe.Tady v USA se resi transgenderove zachody,v televizi jsou popularni porady o rodinach Gayu.Ve zpravach neni nic jineho nez jak zeny jsou sexualne obtezovany.Proste heterosexualni muz je monstrum ktere asi patri do doby dinosauru.To jsme to dopracovali.

0 0
možnosti
ZM

trefně to popisuje Chevalier ve Zvonokosech v osobě Eulalie Čubikové ...

1 0
možnosti
JH

Ještě včera jsem na NP četl zajímavý postřeh, za který, už v blízké budoucnosti, interpret vyfasuje takových pět let nepodmíněně:

Kdy muž mlčí, tak obvykle přemýšílí.

Když mlčí žena, tak je obvykle nasraná:-)

2 0
možnosti
Foto

R^tak já chlapa sprdnu spíš když mi nepodrží dveře ale za nějaký ten komplimentík se vůbec nezlobím-ale někdy je to opačně-nemůžete se na chlapa ani usmát aniž by v tom hned neviděl výzvu-jen ty žaloby od chlapů na obtěžující ženy zatím nejsou, ale kdoví?

3 0
možnosti
JR

J67a52n 83R14á83ž

5. 11. 2017 12:15

Napsal mi kamoš z NY, že se bojí vlézt do výtahu s ženou, aby ho neudala, že ji sexuálně obtěžoval. Za to je možno považovat když se muž ve výtahu na ženu podívá a ona to považuje za chlípný pohled, ale i když se na ni nepodívá a ona to považuje za sexistické opovržení nad přítomností ženy, když mu nestojí ani za pohled. Dát přednost ve dveřich je sexismus a narvat se ve dveřích před ženu je považováno za arogantní projev mužské dominance.

A pak se někdo diví, že volby vyhrál Trump!

10 0
možnosti
Foto

To jste vyjádřil perfektněR^

0 0
možnosti
JB

J74i86r91i 62B67o84r

5. 11. 2017 11:30

Přidám se do Hermánkovi diskuse.Takové "oslavy MDŽ",to by asi neprošlo.

1 0
možnosti
Foto

Já přidám ještě jeden postřeh. Doufám, že mi nebude vyčteno, že se snažím diskuzi dominovat. To ale opravdu není účel mého konání. Stále totiž přicházejí nové a další myšlenky, které patří zveřejnit.

Je mi 69 let a v "byznysu styku s dívkami a ženami" jsem hodně přes 50 let. A naprosto zodpovědně tvrdím, že daleko větší procento žen urazí, když se o ně nezajímáte, než opak.

3 0
možnosti