Diskuse

Blog? Diskuse!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím ovšem, že Vy sám si taky místo piškvorek se psem raději děláte čárky jak kdo reagoval na cosi na blogu;-D

0 0
možnosti

Vidím ovšem, že Vy sám si taky místo piškvorek se psem raději děláte čárky jak kdo reagoval na cosi na blogu;-D

0 0
možnosti
MB

Berte to ako zábavu. Tí, ktorí berú vážne jak blogy, tak diskuzie, tak žijú skor vo virtuálnom svete. A tí, ktorí dávajú dva články denne (niektorí aj štyri, z toho dve vymažú do 30 minút, lebo mali slabú odozvu a nízku karmu), to len hovorí o tom, aké majú životné priority ;-)

3 0
možnosti
JD

Souhlas,

jen bych měl prosím dotaz, už jsem se na to v diskuzích některých diskutujících ptal. Kde je možné sehnat placené místo diskutéra? Často čtu příspěvky o tom, že ten a ten diskutér za to musí být placený, ale nikdo neřekl kým a odkud. :-)

A platí se od příspěvku nebo je to hodinovka? Nebo nějaký úkol? ;-)

Mimochodem já třeba švestky nejraději tekutý.....

2 0
možnosti
Foto

A některé diskuze jsou přímo strašidelné. (I když se někdy čtou jako rámán - bez pointy). Např. jedna ze včerejších diskuzí na Deníku - k problému o seniorech 450 příspěvků,  - z 95% úplně o něčem jiném. ;-€

0 0
možnosti
PS

P50e32t11r 25S25k23á85l36a

1. 9. 2014 8:56

Ano, to je nepřehlédnutelné. Nevím, jestli je to u některých blogerů zaměstnání, v každém případě to ale je pro ně smysl života. Jsou povolené dva články za den a kolem poledne už mají vyčerpáno. Kdyby byl limit vyšší vyčerpali by ho také.A zbytek dne trávili na diskusích až do té doby, než jim byl pro jejich hulvátství zrušen účet. Pak jsou tu takoví, kteří napíší kontroverzní článek ale nemají potřebu svoje názory v diskusi obhájit. Případně na to mají svoje lidi. Ti také odvádějí dobrou práci. Jsou stále ve střehu a článek svého oblíbence dokáží obdivovat pár minut po jeho zveřejnění.

1 0
možnosti
JC

To je nový typ konspiračních teorií?

0 1
možnosti
MK

Skoro na karmu; základní "sčot" dobrý, ale nesouhlasím s názorem, že stačí číst jen diskusi. Pravda, některé blogy jsou plácáním bez faktů, ale řekl bych, že převažují ty, které mají vyšší vypovídající hodnotu než celá diskuse.

1 0
možnosti
JC

Vy snad čtete všechno?

Myslím, že si stejně jako ostatní vybíráte a tím předvýběrem je pak Váš názor na blogy, které jste četl, nutně omezen.

0 1
možnosti
JV

R^Dala jsem vám karmu, protože v mnohém s vámi tentokrát souhlasím. Snažit se o seriózní diskusi je většinou zbytečné, trollové-pařani dělají z diskuse cirkus. Ale i někteří blogeři, kteří neotvírají diskusi, zkoušejí, co ještě čtenáři vydrží.;-)

1 0
možnosti