Rezidence Elema - Praha - Záhřebská 9

Tentokrát jsem se zaměřil na ubytování v Praze a jel vyzkoušet rezidentní ubytování na Vinohradech. Třídenní odpočinek se podobal hororu...

Rezidence Elema

Recenze – Rezidence Elema – Záhřebská 9 , Praha – Vinohrady

Rezidence má velmi pěknou webovou prezentaci, proto padla volba na toto ubytování, byť o něco vyšší cena nás neodradila  od  dopřát si vyššího  komfortu… Zklamání, které přišlo bylo už při přivítání asi recepční. Po uvedení do apartmánu padla velké sprcha… Oznámení o tom, že topení  jde pouze přes den a v noci je majitelem vypínáno nás velmi rozzlobilo, protože venku momentálně mrzne a v noci teploty klesají vysoko pod bod mrazu. Zimomřivé ženy prchejte. Náš příjezd byl kolem 15:00 hod a topení bylo vypnuto, recepční doporučila ihned topení zapnout jinak se do večera nevytopí…

Další perlička v podobě jedny malé deky pro oba byla při představě nočního mrznutí nemyslitelná tudíž jsme požádali o druhou, kterou nám recepční s malým údivem donesla.

 Po návratu  z večerní masáže asi kolem 22:00 hod. byla v pokoji zima jak v ruským filmu. Dále následovali další problémy… Totálně špinavá sprcha, umyvadlo. U manželské postele nefunkční lampičky ( prasklé žárovky ). Jdeme si tedy něco uvařit… Kuchyňský koutek celkem hezký, ale plně nefunkční. Digestoř neodsává a světlo nesvítí.  Zkoumám tedy digestoř a co vidím za špínu no fuj.

Sem nešáhla uklízečka a údržbář asi hodně dlouhou… V lince se schovávají larvy mola potravinářského. Sem asi nákup dávat radši nebudeme. No nic musíme si přeci něco uvařit. Nefunkční digestoř zaviní, že v celém apartmánu načichne všechno od vaření a musíme tedy v té skvělé rezidenci vyvětrat a pustit do apartmánu trochu čerstvého vzduchu. Kolem půlnoci se snažíme usnout. Zima která provází naše usínání je zcela nemožné. Přichází na řadu oblečení  v podobě tepláků a ponožek. Celou noc se budíme zimou. No to je nášup L.

Pánové rezidenti nevím, za cenu, kterou svůj luxusní rezidenční dům pronajímáte je zcela neadekvátní. V centru Říma jsem platil o 20 euro méně, se snídaní a ochotou na každém kroku a hlavně čistotou !!!

Další zajímavá perlička byla, když jsem se vrátil ze své procházky po Vinohradech  dopoledne o něco dříve a do našeho apartmánu se bez ohlášení a zaklepání hrnula ukrajinsky mluvící osoba asi zřejmě uklízečka ? Ale no tak, slušela by na apartmánu cedulka na dveře nerušit, bohužel nikde nebyla k nalezení. Tady asi někdo dobře rozumí své práci… Když budete chtít, velmi rád Vám poradím jak má vypadat ubytování Vaší kategorie a cenové relace.. Sem již nikdy více. Děkuji za velmi nepěkné zpestření mého pobytu v hlavním městě.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumil Rydrych | středa 4.1.2017 12:08 | karma článku: 21,07 | přečteno: 1016x