Kavárna Losiná

Další putování po restauracích a kavárnách. Tentokrát jedno zklamání a jedna fakt pecková kavárna...

O víkendu jsem opět po delší době cestoval. Dal jsem druhou šanci Spálenému poříčí. Po špatné zkušenosti v místní jakoby pizzerii jsem zkusil obyčejnou Hospodu u Votteru... Mno co mě tam čekalo za špínu, zahuleno a zastávku gastronomie před 15 lety radši ani popisovat nechci a nebudu. I Vám by se asi udělalo šoufl. O záchodech ani nemluvě. Obloukem se příště vyhnu. 
Ale co mě velmi mile překvapilo byla zastrčená kavárna při cestě zpět do Plzně a to kavárna v Losiné. Chtěl jsem si spravit chuť po opravdu hnusném obědě a měl chuť i s doprovodem na dobrou kávu a něco k tomu. Inu dobrá vybereme po cestě něco co neznáme. V Losiné u silnice vidím ukazatel Muffin Café www.facebook.com/MuffinCafe/?fref=ts.
Zatáčím tedy do satelitní části. Velmi přehledné ukazatele nás zavedli k nádherné kavárně. Ale fakt suprové !!! Zde nikdo nespí jako ve Spáleném poříčí. Nádherný interiér, velmi chutné dezerty, káva, čokoláda prostě vše na co si vzpomenete. Vše hezky sjednocené a podávané. Navíc zde mají tenisový kurt, soukromé sauny a mnoho dalšího. Velmi milá příjemná obsluha, která ráda vše vysvětlí, poradí a je prostě super. Do této kavárny se určitě vrátím až budu konečně na jaře větrat svoje kolo, ale nejen tehdy... Velmi chválím a po návštěvě Vaší kavárny jsme měli hned lepší náladu.

Autor: Bohumil Rydrych | pondělí 14.3.2016 17:08 | karma článku: 11,01 | přečteno: 501x