- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je to již několik dní, kdy byla otevřena nová restaurace v Praze a to Červený Jelen. Byť jsem byl pozván jako nezávislý mystery shopper na otevření z pracovních důvodů jsem se nemohl dostavit, ale svojí návštěvu jsem si schoval na tento týden, kdy restaurace je už v plném provozu.
Návštěvu jsem se svým letitým kolegou a šéfkuchařem Filipem Vracovským směřoval již na otevírací dobu a to na 11:30 hod., kdy se před podnikem již tvořila fronta čekající na otevření.
Nádherné prostory, které nás naprosto uchvátili jsou velmi krásné. Při našem příchodu se nás ujímá uvaděčka, která nám velmi rychle vyhledala volné místo a usadila nás.
Ihned bez čekání se nás ujímá velmi vřelý a příjemný číšník. Za výčepem spatřujeme našeho pantátu výčepního z Plzně Míru Nekolného což je pro nás jistota skvěle načepovaného piva.
Šnyt kroužkuje jak má a jeho chuť je výborná. Rozhlížíme se po krásném interiéru a dech beroucí architektury. Vidíme přímo do kuchyně, která je otevřená a musíme uznat,že je to jako ve včelím hnízdě.
Lahodné pokrmy, které nás provází celým odpolednem jsou na nejvyšší úrovni. Nemáme co vytknout a
pochutnáváme si na každém jídle bez rozdílu. Číšník se o nás stará jako o vlastní a my hodujeme a užíváme si skvělý gastronomický koncept v centru Prahy.
Děkujeme. Bylo to famózní!!!
Bohumil Rydrych
Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací ČR
Nezávislý mystery shopper v gastronomii.
Červený Jelen |
Další články autora |
Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau
nabízený plat:
172 000 - 273 000 Kč