Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sampis

11. 6. 2011 0:21
Učitel by neměl lhát, vlastně nikdo by neměl lhát

1) Jaká je ta ekonomická situace? Všechny studie se kloní k tomu, že nebýt korupce, máme rozpočet v přebitku. Je tedy špatné, že místo snižování výdajů do služeb občanů a zvyšování daňové zátěže chtějí obory systémové řešení rozkrádání? 2)Jaké důsledky přinese jejich počínání? V minulosti to byla demokracie. Dnes třeba prosperitu?  3) I učitel by mohl vědět, že odbory se zavázali, že do voleb nebudou vstupovat, právě proto, že proti nim jiné strany nemají šanci. Odbory jsou policickou silou, nikoliv politickým soutěžícím.

 4) Nabízejí. Nebudu hodnotit zda dobrá, ale opět lžete.

0 0
možnosti
S

sampis

11. 6. 2011 0:22
Re: Učitel by neměl lhát, vlastně nikdo by neměl lhát

5) Mluví jménem všech zaměstnaců. Takto vystupují v tripartitě. Takto s nimi jedná vláda a zaměstnavatelé a vyžadují po nich, aby zastupovali všechny zaměstnance. Než něco plácnete, zjistě si k tomu něco. 6) Nevím o tom, že by se paktovali s komunisty. Ale i kdyby, proč by to mělo být nestoudné? Je to parlametní strana. Silnější, než některé vládnoucí. A silnější, než náboženští extrémisté. 7) Můžete uvést ty jejich výrazy? 8) Můžete uvést ty jejich teorie? 9) Lžete, říkají, kde se mají peníze vzít. Naprosto konkrétně.  10) Opět lžete. Prohledejte si noviny pár let zpátky. Odbory převzali krachující fabriku a postavili ji na nohy.

0 0
možnosti
K

kevinbb

10. 6. 2011 23:39
I vy jeden rozumbrado.

A čistě pro pocit úlevy na závěr jeden pozdrav vam: Jděte do háje!

Rv

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

10. 6. 2011 23:46
Re: I vy jeden rozumbrado. (kevinbb)

Hezky jste se rozloučil, máte pravdu, komedie tak zvaných, skutečně samozvaných odborářů vede do háje ! Rv

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
J

jardahol

10. 6. 2011 20:11
Co panu učiteli vadí na odborech.

 Odbory  prý  nemají žádnou odpovědnost a cíleně ji odmítají převzít vstupem na politickou scénu jako opravdová strana.   Politici  mají odpovědnost -  prošustrují milióny - Vondra.

Odbory prý  nenabízejí žádná řešení na kritizované problémy  No větší lež jsem neviděl. pane učiteli.

Odbory prý lžou, když když mluví ve jménu „všeho lidu“. Lid si berou jen jako rukojmí.

Za koho mluví Kalousek - za většinu - volby vyhrála strana, která není ve vládě !!!Prý -kdyby odborář řídil firmu, fabriku, ta záhy zkrachuje jako konkurence neschopná.A proto tady máme podnikatele, kteří svým zaměstnancům upírají právo  na dovolenou, protože prý na ni nemají nárok. Prý mají  nárok jen na neplacenou dovolenou.Pan učitel  na odbory nadává, nemá je rád . Ale že pro učitele vymohly zvýšení platů oproti ostatním státním zaměstnancům to mu nevadí. 

0 0
možnosti

rezjir rezjir

10. 6. 2011 20:05
Ano správně

konečně jste mi objasnil, co dělala a čím byla polská Solidarnosc. A to doufám sdělujete studentům.

0 0
možnosti
A

ajsek1

10. 6. 2011 20:03
já naopak odbory chápu,

což neznamená, že podporuju ! ale jejich chování mi přijde logické, každý den přináší nějaké info o mrhání penězi, tak proč se nepostarat i o sebe, ať to stojí co to stojí ? pokud např. Fejk opravdu bere za nic to co se psalo, má štěstí, prachy semu sypou, nehne ani prstem a nemusel kvůli tomu stávkovat; doufám, že stávka bude neúspěšná, ale divit se jejím organizátorům nemůže; jsem osvč a nikdy jsem v odborech nebyl, my milionáři je pořád ještě nemáme...:-)

0 0
možnosti
J

jardahol

10. 6. 2011 19:57
Odbory - zastánci zaměstnanců.

Podle Vás  dnešní dluh státu zavinili odboráři ??  Pro Vás jsou to jen xindl, který není třeba.  

 Problém je v tom, že současná vláda dělá reformy na úkor středních vrstev a rozbouráním sociálního státu. Rozkrádání ve velkém při státních zakázkách  je nezajímá. Nic proti tomu nedělá. Kmotři ODS nemají zájem   řešit  korupci a  ničit si milardové zdroje, které jim tečou do kapes. 

Pan Kalousek - super ministr -  vysocepříjmoví občané  mají nižší daně než ostatní, osoby  OSVČ  (tedy i zubaři)  mají  odvádět mnohem nižší sociální a zdravotní pojištění  -  přitom důchod dostanou z  přiznaného platu, atd.   Důchodová reforma - tunel v přímém přenosu. Druhý pilíř do kterého se ukradne část prvního základního pilíře , Vy k tomu přidáte svůj díl. No a pak se budou mladí  modlit aby za 30 let   daný  fond  ještě existoval. Protože za peníze ve fondech nikdo ručit nebude. Takže bude stačit finanční krize jako ta která  odeznívá a důchod nikde.    !!!!!!  Super řešení !!!!!! 

0 0
možnosti
E

Ezechiel

10. 6. 2011 20:05
Re: Odbory - zastánci zaměstnanců.

prosim o konkretni priklad, kde maji vysokoprijmovi obcane nizsi dane nez ostatni

0 0
možnosti
LD

amusia

10. 6. 2011 19:37
Prosím vás,

neposílejte odboráře do "háje". Znám jeden moc hezký "hájek",který bych viděl moc nerad zasviněný. Pošlete je radši do pr* de* le! Tam bych je strašně rád viděl !

SKAJP[>-]

0 0
možnosti
C

Camino.

10. 6. 2011 20:32
Re: Prosím vás,

Vzdy se tesim na Tvuj prispevek amusia, pak jeste Lobo....ale vi tady nekdo, jaky je prumerny plat odborare?

0 0
možnosti
VS

Vlada_07

10. 6. 2011 19:37
Stávka

je, pokud je mi známo, legitimním prostředkem vyjádření nespokojenosti. Ne všichni dělnící, řidiči a pod. jsou "líné socky"  - řečeno moderním českým rádoby liberálním jazykem. Většina zaměstnanců se nemá jak efektivně bránit - brání se tedy odborářskou stávkou. Možná by nezaškodilo rozzlobeným kritikům a liberálům připomenout, že pracovní podmínky v ČR jsou hodně horší proti západní Evropě. Co je na akci , namířené proti zlodějům a dalšímu ožebračování, divného? 

0 0
možnosti
DK

dakram1

10. 6. 2011 19:37
A jak...

A jak se vám líbila stávka lékařů?

0 0
možnosti
S

solway

10. 6. 2011 19:27
Skvělý blog.

Máte svatou pravdu.     R^  R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Martin Rychta - hudrující pozorovatel.

Seznam rubrik