Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přes Kolikmam to bývá levnější. 180 za komplet výpis z BRKI i NRKI.;-) nepřijde poštou, ale do mobilu.

0 0
možnosti
Foto

Šárko, ano, může to být levnější, ale já našla levnější varianty jen v podmínění s dalšími placenými službami: veškerá elektronická komunikace je u Kolikmam.cz založena na elektronickém podpisu, za který se platí, případně na datové schránce, kterou nemá každý.

(cituji: "Žádost o výpis lze podat také prostřednictvím elektronické pošty. PDF formulář žádosti zasíláte na adresu klient@crif.com. Klientské centrum přijímá elektronické žádosti o výpisy podepsané pomocí zaručeného elektronického podpisu založeného na kvalifikovaném certifikátu vydaném akreditovaným poskytovatelem certifikačních služeb.V případě, že žádost zaslaná emailem nebude obsahovat elektronický certifikát, pouze vlastnoruční podpis, bude přijata, ale zpět bude zaslána na náklady žadatele o výpis poštou na dobírku do vlastních rukou").

Další možností je roční předplatné – a pak jsou výpisy také levnější.

Pokud jste našla jinou levnější cestu, prosím podělte se o zkušenost. Děkuji předem!!!

0 0
možnosti
PB

P75e23t43r 72B16u18r70i60a75n

27. 4. 2021 14:09

Karma za fundovaný názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 746x
Češi se coby spotřebitelé pořád ještě spoléhají na autoritu státu a jeho úřadů, ve světě úvěrů to platí dvojnásob. Jenže pak zjistí, že stát je už dávno bezzubý a ochránit je nedokáže. Popovídejme si občas o spotřebitelských půjčkách a jejich (často skrytých) zákonitostech. Na půjčky se dá nahlížet ale i z opačné strany - jako na investici.

Svět úvěrů a zápůjček je pestrý a spletitý, ale možná vám dokážu ukázat, že se jím dá projít bezpečně a často i pohodlně. Stačí mít ty správné informace z oblasti finanční gramotnosti. Té se ostatně i věnuji, jak můžete zjistit například na LinkedIn.

Seznam rubrik