Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

jo.hanna

8. 5. 2011 16:11
A jak víte,

že sex je něco nádherného?  Neměl by každý autor psát o něčem, co aspoň trochu zná?  Pokud to správně chápu, vy jste svobodný, tudíž sexem nezasažený....

0 0
možnosti
ZK

SID09

8. 5. 2011 16:37
Re: A jak víte,

R^!!;-D  Ale na druhé straně, když se sex podaří, tak je to fakt príma. Chlap se na každýho ( a každou ) usmívá, pohvizduje si......... ;-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 5. 2011 21:01
sex po svatbě rozhodně schvaluji

specielně po svatbě té dívčiny, kterou si vyhlídnete.......páč pak nejni tak lepivá a upřímněji animální;-D;-D

0 0
možnosti
MP

Martin V2

4. 5. 2011 20:19
Stejně je to divné...

Proč se nemá zkoušet jen sex? Proč není zakázáno zjišťovat jak dotyčná vaří, pere, zorá pole nebo vymaluje byt?

0 0
možnosti
JN

log-out

4. 5. 2011 20:34
Re: Stejně je to divné...

Hmmm, (pominu-li trochu šovinistický postoj, tak) když Ti onemocní manželka a nebude mít Ti kdo vyprat, dáš šaty do prádelny. Když nebude moci zorat pole, požádáš frantu od sousedů.....

Když se s ní nebudeš moci milovat, tak navštívíš veřejný dům, nebo požádáš Božku od sousedů? Pokud ano, pak to klidně zkoušej....Horší už to nebude :-)

0 0
možnosti
L-KN

Lobo - krotitel nanotermitů

4. 5. 2011 18:00
To je blbina

Boty si přece taky vyskouším, než je koupím:-P

0 0
možnosti
JN

log-out

4. 5. 2011 18:15
Re: To je blbina

Jestli si manželku kupuješ, pak ok :-P Kolik velbloudů? :-)

0 0
možnosti
IW

interstellar wind

4. 5. 2011 15:14
vzdyt je to kazdeho vec

at si dela co chce. Kdyz chce sexovat, at si sexuje, kdyz nechce, tak ne. Stejne je vsechno vanitas vanitatum, vse je pomijive jako prach, a proto memento mori.

0 0
možnosti
PB

Barkynson

4. 5. 2011 13:04
Omlouvám se,

ale tento článek mi skutečně už připadá více než zcestný...Nebráním nikomu mít sex až po svatbě, a tak prosím i ty, jež se tak rozhodli, aby respektovali jiné, kteří se rozhodli sexovat třeba už v patnácti a také by chtěli vyzkoušet více partnerů, aby si nakonec našli toho se kterým jim bude vše vyhovovat a to nejen v sexu.Postupem času asi skoro každý normální člověk pochopí, že on ten sex zase s láskou toho tolik společného nemá....Nebo myslíte, že se lidé nemohou milovat a nemít sex, a nebo se nemilovat a společně si užívat?Je to jen vývoj a posun v zažitém, to že se to někomu nehodí do krámu, nebo ospravedlňování se svých vír a ústupků, je ovšem věc zcela jiná..Myslím, že prapůvodně obcoval každý s každým a až závist a ziskuchtivost začala lidi omezovat v jejich přirozených pudech..

0 0
možnosti
JN

log-out

4. 5. 2011 14:24
Re: Omlouvám se,

No, ehm, má a nemá. Samozřejmě, že se člověk může milovat, aniž by miloval. Otázka je, jestli je to tak lepší nebo horší. Jestli se tím jen užíváním člověk nepřipraví o víc, než tím získá. No a třeba já si myslím, že ano, důvody jsem psal v postu níže.

btw.: Respektování jiného názoru přeci neznamená, že jsou všechny názory správné. Nebo že nemůžu zastávat nějaký názor. Respektování znamená, že to, co si myslím o názoru nevztáhnu na člověka, který ten názor zastává. 

Btw. sex s křesťanskou vírou má asi tak to společnýho, že si křesťané myslí, že správné je něco. "Věroučný" důvod pro to opravdu není, pouze čistě "morální" (i když tydle dvě roviny někdy nelze zcela odlišit).

A co se týče toho původně, tak z některých srovnávacích biologických studií je člověk původně monogamní ale promiskuitní. To ale jaksi nemák problému žádný vztah, "zvířecímu" rozmnožování jaksi schází ta dimenze vztahu, takže jde vlastně o něco zcela jiného.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

3. 5. 2011 23:20
sex dala lidem příroda a to kvůli rozmnožování

sex nikoliv jedinou ale podstatnou součástí partnerství/manželství. A jak známo, ne všem to v posteli klape. (Orgány mohou mít různé parametry, někdo má rád více něžnosti, někdo více tvrdosti...) Dost blbý zjistit to až po svatbě......

Sex až po svatbě si vymyslela církev a to proto, že nebyla antikoncepce tak aby nebyly nemanželské děti, které by tehdy samotné ženy nebyly schopny živit.

Tento problém je už dnes myslím díky pokroku vědy překonán.

0 0
možnosti
JN

log-out

4. 5. 2011 0:11
Re: sex dala lidem příroda a to kvůli rozmnožování

Ehm.... a to jako před svatbou spolu Ti lidé žijí v naprosté izolaci bez dotyku? Nebo myslíš, že to, zdali je člověk založením "něžnej" nebo "drsňák" nelze poznat bez toho, aniž by se splu vyspali?

A kromě toho, člověku se "sexuální apetit" mění i věkem. Takže podle Tebe je správné, že když si přestanou 100% vyhovovat, tak že se mají rozejít?

To, že to v posteli neklape je v drtivé většině případů způsobené tím, že to neklape i někde jinde.

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

3. 5. 2011 22:31
Nemyslím si,

že by byl předmanželský sex tak významnou příčinou následné rozvodovosti. Nejde ani tak o porovnávání a "omrzení" sex.partnera, jako o hledání toho pravého ;-)

...."Sex, až po svatbě" - pokud se tak dva domluví, je to jejich věc, ale měli by počítat s rizikem, že jim to v tom manželském loži také nemusí klapat.

0 0
možnosti
JN

log-out

3. 5. 2011 23:02
Re: Nemyslím si,

Sex před svatbou není příčinou rozvodovosti. Příčinou rozvodovosti je to, že lidé neberou vztah a manželství tak vážně, jak by se měli brát.

To, že je sex vyhražen pro manželství, má dva velké významy. První není tak důležitý: tím, že se vyhradí sex pro manželství, tím se zároveň posílý význam manželství.Druhý pohled je naopak: tím, že se budeš s druhým "milovat" až po svatbě, tím "povýšíš" i sex na něco kvalitativně jiného. Není to jen "užívání si s druhým z lásky", ale něco naprosto výjimečného, co Tě spojuje právě a jen s tím jediným člověkem.

Spát s holkou/klukem před svatbou je něco, jako rozbalit vánoční dárky a "zkusmo" rozsvítí stromeček před Vánocema. Jo, člověk z nich bude mít radost už dřív. Jo, když si lidi daj navzájem špatný dárky, tak je ještě před vánocema stihnout vyměnit. Nestane se katastrofa, když člověk ten dárek rozbalí dřív. Stejně ale když člověk na ty Vánoce počká, tak budou ty Vánoce tak nějak krásnější, slavnostnější, lepší.... A to čekání bude stát za to..

0 0
možnosti
S

stedrik

3. 5. 2011 22:17
desatero

od pětky nahoru jsou doplňkový, ty se nemusej dodržovatR^:-). Ještě že se dá před svatbou aspoň souložit, když s tím sexem je to takový problém.

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

4. 5. 2011 13:49
Re: desatero

;-D

0 0
možnosti
S

sphagnum

3. 5. 2011 20:52
Pán je teoretik :-)

Protože takové pitominky o kráse a zavšednění sexu by nepsal někdo, kdo si ho vyzkoušel. Hlavně se hodně modlete k Bohu, jestli si teď místo souložení odříkáváte otčenáš, ve svatém křesťanském manželství to budete mít také tak ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Student a křesťan, zajímám se o společnost a není mí jedno kam český národ směřuje

Seznam rubrik