Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

tanker d

11. 7. 2011 14:43
Ježíš řekl:

Kdo mečem vládne, ten ať mečem sejde (matth. 26,52)

Kdo zvedá meč proti nepříteli, donucuje nepřítele, bránit se všemi dostupnými prostředky. *)

*) Paramahansa Yogananda

Mladý muži, jestli vám tahle diskuse nebyla ponaučením, tak už fakt nevím. :-)

1 0
možnosti
JS

-srdečná-

10. 7. 2011 18:05
Bible

nebo-li Bozi slovo je kniha knih, kterou ctite, proto Vam fandim R^

0 0
možnosti
PH

vonrk

10. 7. 2011 16:27
Nepřirozený styk žen

Milý drahý bratře v Kristu,

děkuji za nádherný výklad, jen maličkost, v 3.Moj 20 kapitola popisuje veškeré sexuální zvrácenosti, které se Bohu nelíbí. Podívaš-li se na 16 verš, zjistíš, že nepřirozený styk ženy je styk s dobytčetem, ale nikde není ani slovo proti styku s ženou, jelikož nikdy se nemohou tyto dvě ženy spojit a nedochází k výronu semene. Takže dávej pozor na koho poukazuješ, jelikož ne vše co se nelíbí tobě se nelíbí Bohu.

Také cituješ-li Římanům druhou kapitolu, uvědom si co předchází veršům jež jsi citoval, odpadnutí od Boha, pokud však křesťanka miluje Boha a nenašla nikde v Písmu slovo o tom, že je Bohu styk žena s ženou mu ohavností, nespadá do této Tvoji vyjmenované kategorie, to se týká jen a pouze mužů.

Bůh věděl, že nastane situace, kdy se budou dvě ženy milovat a chtít spolu žít, a přesto nikde tuto pro Tebe zvrácenost nejmenoval tak jako to učinil u muže, takže s touto alternativou Bůh počítá a miluje tyto ženy.

2 0
možnosti
FV

Garfieldek

10. 7. 2011 12:10
Autor...

... je ovšem fešák! ;-D

0 0
možnosti
JV

jafava

10. 7. 2011 11:29
Co takhle trochu nadhledu a tolerance?

Proč by stát měl nutit církve, aby posvětili registrovaná partnerství? To je Vaš vize nebo jste to někde vyčetl z návrhu zákona o rodině? Kohopak taková pitomost asi napadla, že by zase homofobně iniciativního JUDr. Marka Bendu?

Církve ať se v mezích platných zákonů zabývají vlastními věcmi a neobtěžují svými názory ostatní lidi. Už naštěstí nejsme ve středověku, alespoň u nás, tak se podle toho můžeme chovat. Pokud existují mladí nadšenci nějaké víry, pokud neobtěžují a dodržují společenské normy a zákony, není důvod je zatracovat. To co dělají lidé ve svém loži je jejich soukromá věc, pokud to neubližuje tomu, kdo s nimi to lože momentálně sdílí; ale to už by bylo povídání o něčem jiném.

4 0
možnosti
PF

Pongo

10. 7. 2011 10:54
:D

Podle Bible lidstvo vzniklo z incestu...

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

10. 7. 2011 11:58
Re: :D

Bane... lidstvo vzniklo dělením.:-)

1 0
možnosti
A

akki

10. 7. 2011 10:08
No, co, pan Šupa píše méně,

tak ho někdo musí nahradit, abychom nezapomněli, jaký zmatek se může urodit v hlavě dospělého člověka. A hlavně se pořádně zasmát!!!;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JK

truepapas123

10. 7. 2011 13:13
Re: No, co, pan Šupa píše méně,

...trefné, vtipné, doporučeníhodné!! R^;-D;-D

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

10. 7. 2011 9:16
Vždyť je to jedno

Odmítat někoho vysvětit na kněze z důvodů jeho sexuální orientace, to je jako říct dítěti na pískovišti "Tobě lopatičku nepůjčím, ty seš zrzavej!" ;-)

-

Je homosexualita ohavnost? Dejme tomu že je (důvody rozvádět nebudu). Ale škodí někomu? Neřekl bych. Je to jen další z obrovské hromady neškodných sexuálních úchylek, odchylek a deviací; každý z nás jistě nějakou má, a kdo tvrdí že ne, ten má minimálně dvě. Jedinou škodlivou věcí na homosexualitě jsou profesionální homoaktivisté, a i ti potenciálně škodí nejvíc homosexuálům samotným. Takže co? To už jsem napsal v titulku: vždyť je to jedno.

0 0
možnosti
H

honzahoff

10. 7. 2011 9:21
Re: Vždyť je to jedno

S tím svěcením to vidím podobně, jako vy R^ 

Homosexuální koitus za ohavnost považuji.

Nejnebezpečnější jsou homoaktivisté, kteří se snaží kompenzovat homosexuálům jejich sociální mindrák pomocí redefinic zákonů. Mnou třeba rodina opovrhuje, že ještě nemám titul Mgr. Kdybych měl manýry homoaktivistů, patrně bych po Sněmovně vyžadoval zrušení akademických titulů, abych nemohl být diskriminován :-)

0 0
možnosti
H

honzahoff

10. 7. 2011 9:16
Rozlišujte, autore!

Snaha dobrá, ale je dobré rozlišovat homosexuální orientaci a homosexuální jednání. Proč by se nemohl stát homosexuál knězem? Nátlaku státu na homosexuální sňatky se ovšem také trochu obávám.

Jinak homosexuální chování je ohavnost, stejně jako, když kleptoman podlehne své vrozené orientaci a krade.

0 0
možnosti
H

huggo1

10. 7. 2011 9:55
Re: Rozlišujte, autore!

Je fakt, že psací potřeby se krást nemají. To jste si tedy dovolil dost. ;-D

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

10. 7. 2011 8:37
To je myšleno vážně?

Zřejmě bohužel ano... Když je to pro toho Vašeho Boha ohavnost, tak ať Vám také řekne, proč to dopouští a co je užitečného na celibátu, pokud jsou jeho "pachatelé" zdraví, plodní a s tou, dle Vás a Jeho "jedinou správnou" orientací.

Já v Boha nevěřím, protože kdyby byl, tak by nejspíš nedopustil mj. něco takového, jako jsou církve, respektive jejich hodnostáři, z nichž někteří byli a jsou mj. schopni manipulace, vymývání mozků a třeba i štvaní proti, nebo opovrhování někým, kdo kromě toho, že ho přitahuje stejné pohlaví není o nic horší než kdokoliv "dle předpisů".

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Student a křesťan, zajímám se o společnost a není mí jedno kam český národ směřuje

Seznam rubrik