Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

občan72

21. 5. 2011 8:16
Pavle, děkuji ti

Uplynulých dvacet let s úžasem sleduji řádění bývalých přátel či spolužáků na postech vyšších a vyšších ... jeden z nich byl například pražským primátorem, druhý ministrem, třetí .... atd. ....jsem rád, že mám mezi nimi i člověka, který byť na vysokém postu není, přecjen vystaven obcování s již kontaminovanými a charakterově poškozenými lidmi, udržel si vřelé srdce a jistou pevnost ve věcech sounáležitosti s lidmi, plnění slibů a podobně.

Pavle, děkuji ...

0 0
možnosti

sir Humprey XV.

18. 5. 2011 22:22
no jo, lodička jde ke dnu :-)))))

0 0
možnosti

Augustus Asper

19. 5. 2011 14:44
Re: no jo, lodička jde ke dnu :-)))))

R^

0 0
možnosti

Augustus Asper

18. 5. 2011 21:35
nechápu

Momentálně jste můj nejoblíbenější bloger. Vážím si Vašich názorů i schopnosti je srozumitelně podávat a slušně argumentovat. Působíte jako velmi inteligentní a slušný člověk. Proto nechápu, při vší úctě kterou k Vám chovám, jak jste si mohl zadat s takovým odpadem, jakým Veverky bezesporu jsou. Nepřipadám si jako kdovíjak bystrý pozorovatel, ale podstata této pseudostrany mi byla jasná již dlouho před volbami. John byl vždy bezpáteřní populistická šmíra schopná vegetovat za jakéhokoliv režimu a ten zbytek. Darmo mluvit. Předvolební hlídky a laciné agitky. Všechno to silně zavánělo.

0 0
možnosti

Rusy

18. 5. 2011 22:10
Re: nechápu

Dost komplikované na vysvětlení. Ale v principu - vědomá volba nejméně špatného způsobu jak něco významně ovlivnit. Prostě jsem to vyhodnotil jako nejefektivnější cestu něco užitečného udělat. V politice není šance jednat pouze s Mirky Dušíny. Moc jich tam totiž není. Podstatné je zůstat Mirkem Dušínem:-)) Jak byste postupoval Vy, pokud byste cítil hrozbu vlády KSČM a ČSSD nebo naopak ODS s TOP09? Já zvolil cestu dostat do středu nějakou další stranu ke zmenšení vlivu krajů politického spektra. A to vyšlo. Je to hrůza, ale pořád si myslím, že lepší, než kdyby tam nebyli.

Nejsem a nebyl jsem členem, ani jsem je nevolil.

0 0
možnosti

Kluk ze Zlína

17. 5. 2011 15:02
Vidím to podobně

Pro VV hovoří permanentní a křečovitá snaha ODS a TOP09 vyštípat je z politiky, ačkoliv ještě ze státního rozpočtu neukradli ani korunu. Tam se jistě šlapalo na kuří oka.

Pro mě jsou nevolitelní hlavně z důvodu loajální podpory každého reformního blábolu, se kterým na vládu přijde Kalousek, Drábek a spol. To je důležité, to se přímo dotýká mě a mé rodiny. Zlodějiny těch, co jsou zrovna u moci a můžou tak lépe krást, jsou až na druhém místě. To tady bylo a bude vždycky, nedělám si iluze. Nevím proč, ale chování českých politiků mi vždycky připomene román Jak chutná moc ;-)

0 0
možnosti

Augustus Asper

18. 5. 2011 21:43
Re: Vidím to podobně

Jak víte, že ještě neukradli ani korunu? Já bych si tak jistý nebyl, navíc jejich ochota krást již byla prokázána. Každý, kdo křičí "Chyťte zloděje!" nemusí být automaticky slušný člověk, často se za to schovává naopak jiný zloděj. Jediné pozitivní na stávající situaci je, že chobotnice jednotlivých stran spolu bojují a navzjem si způsobují škody místo toho, aby si jako za Klause stát prostě rozparcelovaly. V tom je jediná naděje na očistu politiky. Bohužel veverky jsou v tomto již kontraproduktivní, jelikož otupují citlivost veřejnosti ke skandálům vršením dalších a dalších nehorázností.

0 0
možnosti

Barkynson

17. 5. 2011 11:34
Špatné, velmi špatné

bude asi žití v této zemi, pokud bude mít kdokoliv ze současné vlády příznivce a důvěřivce.Nevím jestli to je od Vás jen slaboduché gesto a touha upoutat pozornost na sebe, ale můj dopis by zněl asi takto: Neděkujem, vypadněte, všichni vypadněte a vemte tu pakáž se kterou jste vytvořili vládu s sebou.A pokud chcete udělat dobrou věc pro tuto zemi, vemte s sebou i celou opozici a nechte tuto zemi na pokoji a lidem, kteří budou chtít dělat politiku pro stát a lidi v něm, né pro sebe a svůj profit..S nepozdravem Barkynson

0 0
možnosti

SID09

17. 5. 2011 11:36
Re: Špatné, velmi špatné

tak to dnes vidí hodně lidí.

0 0
možnosti

echo.3.

17. 5. 2011 10:15
Nějak se jim to říci musí

V podstatě souhlas.

Doufám, že nejen na blogu, ale že to odešlo i poštou.

       :o)

0 0
možnosti

Rusy

17. 5. 2011 10:19
Re: Nějak se jim to říci musí

Ano, šlo to všem poslancům VV i emailem pár hodin před uveřejněním na blogu.

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

17. 5. 2011 9:33
naivita

z článku s prominutím čiší trocha té naivity. Jinak Véčka mají mou podporu, i když dříve jsem si z nich spíše utahoval. Média mě antikampaní přesvědčila, že bych jim dnes hlas dal, ODS navzdory.

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

17. 5. 2011 9:36
Re: naivita

jinak tomuhle dopisu by prospělo kdyby byl spíše zavřený;-D

p.s. nemáte politické ambice? ....by leccos vysvětlovalo;-)

0 0
možnosti

3lipy

17. 5. 2011 9:14
Tak znovu,

Pane Rusý, děkuji za upřímný článek. A kdybyste se někdy rozhodl vstoupit do politiky, můj hlas máte. Zdravím vás i vaši početnou rodinkuR^

0 0
možnosti

Rusy

17. 5. 2011 9:21
Re: Tak znovu,

Díky, rovněž Vás zdravím.

0 0
možnosti

Turnerr

17. 5. 2011 9:13
VV

jsou nyní ve válce s diskreditační kampaní o které snad nikdo nemá pochyb že je cíleně vyvolaná. Diskreditační kampani, která právě vznikla kvůli tomu že VV snažili uplatnit (a snad ne jenom na oko) s čím šli do voleb. John delangerizoval vnitro, Bárta dělal vítr v rozežrané dopravě a byl jedním z nejpopulárnějších členů vlády. Kdyby se nespustilo to co se spustilo pracovali by dál. Jak se čekalo snaha o změnu léta budovaných mocenských a finančních poměrů nezůstala bez odezvy a děje se to co se teď děje. Vysvětlete jaké mají podle vás možnosti pokračovat v práci jak žádáte?? Denně hromada obvinění kterým se musí bránit. Kde je prostor pro plnění programu? Zajímá teď někoho ten program? Jak lze protlačit protikorupční zákony ve vládě kde je nejsilnější ODS? Dalším bojem, hádkama, kupčením z ministry, dejte možnosti? Je jediná..jít do opozice, tam je regulární bojiště. Ale my potřebujem zas po letech stabilní proreformní vládu, ne bojiště.

0 0
možnosti

3lipy

17. 5. 2011 9:18
Re: VV

Ano, tak to je. Pak se nedivme, že mladí, v předtuše jak by je kmotři utloukli, raději opouští zemi, nebo se dávají na drogy. Držím slušným mladým lidem v politice palce!

0 0
možnosti

3lipy

17. 5. 2011 9:12
Pane Rusý,

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 34,68
  • Průměrná čtenost 2623x
matematik, statistik, sociolog
Není mi lhostejné, co se děje v naší zemi a ve světě, proto volím různé cesty, jak alespoň něco vylepšit.

Seznam rubrik