Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr66

2. 6. 2011 23:57
Špatně

Určitě vám, je jasné, že Paroubek vládu sestavovat nebude, Pokud vím, tak ČSSD, deklatovalo, že s žádnou současnou vládní stranou koalici nevatvoří. To mohou sice změnit, to nedělá problém žádné straně,ovšem strašit  vyvoláváním pana Paroubka, mně nepřipadá nejvhodnější.

0 0
možnosti
PR

Rusy

3. 6. 2011 9:29
Re: Špatně

Jasně, nicméně v absurdistánu je možné leccos. Samozřejmě že článeček je nadnesený, ale kdo čekal, že Kalousek bude vyjednávat s bolševikem? Že pak utrhne kus lidovců, spojí se se starosty a bude 3 nejsilnější stranou s pár procenty odstupu za vítězem? Nezapoměňte, že se dost velká část ODSáků a TOPáků zná s Paroubkovo souvěrci lépe než s VV a mají spolu navázané ekonomické vazby a společné kmotry. Pokud by se Paroubkovi podařilo zdrhnout do národních socialistů se 7 dalšími poslanci ČSSD, náhle by měli nár soc ve sněmovně klub a s ODS a TOP09 většinu. Absurdní to je, ale nikoliv nemožné. A Paroubek je ochoten vládnout i s marťany, třeba že ne z pozice premiéra, ale může to vnímat jako příležitost se zviditelnit a dotáhnout národní socialisty k příštímu vítězství ve volbách. Nejde o strašení, ale o monitorování i méně pravděpodobných scénářů.

0 0
možnosti
LC

jáša

2. 6. 2011 22:22
Pane Rusý ,

to co jste napsal , mi přijde opravdu absurdní. Ale co je v Absurdistanu nemožné ?. Víte ale , že vláda Paroubka i s marťany mně přijde kompetentnější a přijatejnější ,než současná vládní garnitura.Bohužel VVečka se budou držet koryt , jako h...o košile. Chopte se iniciativý p.Rusý. Celá Evropa potřebuje změnu . Vemte si příklad z.Jana Žižky , Koziny a jiných vlastenců. Ne vždy to vyšlo, ale vždy to danou realitou zahýbalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 34,47
  • Průměrná čtenost 2623x
matematik, statistik, sociolog
Není mi lhostejné, co se děje v naší zemi a ve světě, proto volím různé cesty, jak alespoň něco vylepšit.

Seznam rubrik