Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

dědek 52

5. 5. 2008 20:28
babo raď

Není problém koupit syrový maso, v mase se vyznám. Ale nevařím i když to umím, anžto žiju sám, tak si většinou někam zajdu. Navíc si jídlo vozím, tak stačí mikrowela. Do Vašeho článku moc nezapadám. Jářku, co teda vlastně jsem? ;-)

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

5. 5. 2008 19:08
Jé, tak to jsme dva.

Ještě jeden a budeme dav.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JV

klv

5. 5. 2008 18:13
výborně pane

skvělá nadsázka

zdraví vás ten  jenž i syrové maso nakupuje,

a těm naprčeným vzkazuji, pánové berte se trochu méně vážně a nadhled prosím  ;-D

0 0
možnosti
IH

misaviki

5. 5. 2008 15:15
Kapsné

Doufám že je váš článek napsán jako nadzáska. Jinak teda chudák vaše žena :-) Pozastavila bych se jen nad jednou vecí - vyžádat si na nákup peníze aby je nemusel platit z kapesného. To fakt tak někde funguje že peníze má jen jeden a druhému dá "kapesné"? My máme s chlapem dva účty, přístup oba na oba a kdo má čas koupí co je potřeba a utratí peněz co je potřeba.

0 0
možnosti
JN

dajana.p

5. 5. 2008 15:47
Re: Kapsné

To my máme dokonce jen jeden společnej účet a přístup oba. Ač jsme pěkně praštění, tak nejsme idioti a věříme si. A syrový - nesyrový maso, nakupujeme společně nebo ten, kterej nemarodí.

0 0
možnosti

anžto

5. 5. 2008 14:44
:-)

milé, opravdu jste mě pobavil:-)

0 0
možnosti
JM

Hucul

5. 5. 2008 14:15
Muj tatinek nakupuje rad!

Dojede autem do obchodu a nez vstoupi do potravin, pobude chvili v elektronice a kritizuje tamni ceny, vyrobky i personal zvucnym hlasem, s obcasnym halasnym zarehtanim, kdyz se mu z jeho pohledu podari zavtipkovat.

Pak se vyda na samotny nakup. Rozvazne ridi svuj vozik, do ktereho setrne poklada ruzne veci, napriklad prazdny mikrotenovy sacek, do ktereho pote zacne vkladat peclive vybrane pistacie temer po jedne. Vyberem peciva stravi dost casu, protoze chce to nejmekci a nejteplejsi. Masu moc nerozumi, ale velice dobre pozna chlazena kureci srdicka pro naseho pejska a peclive je nalozi do voziku. Pivo zasadne nakupuje po prepravkach a dokonce vi, kam je na voziku umistit.

Kdyz se dobere pokladny, tatinek propadne stresu z rychle uctujici pokladni, probehne kolem ni a bleskovou rychlosti nacpe vsechny zauctovane predmety do voziku, casto je tim i ponici. Po zaplaceni ho ceka jeste prekladka z voziku do vozu. Doma si pak sedne a s pocitem uspesneho lovce se zacte do uctenky.

0 0
možnosti
A

apple7

5. 5. 2008 13:41
Dobry

zasmala jsem se mate karmu.;-DR^

0 0
možnosti
AH

nyny.

5. 5. 2008 13:13
a oč vám tedy přesně jde

popsat jak příšernou máte manželku, protože pokud nelžete, tak nechápu, že je ještě mezi živými a vy nesedíte v kriminále, nebo zaobalit svou lenost do líbivého hávu a jaksi jí "omluvit" ? Skutečně máte pocit, že ty tuny potravin, které každá domácnost spotřebuje by měla tahat manželka v pacinkách ? V tom případě nechápu, že žijete vy a ona není v kriminále. Karma pánům v diskusi.

0 0
možnosti

anžto

5. 5. 2008 14:47
Re: a oč vám tedy přesně jde

vy asi nemáte smysl pro humor. Nejedná se o vážný článek 

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

5. 5. 2008 13:11
docela jsem se pobavila

:-) Možná i proto, že nakupuju  s odporem a docela ráda bych se z toho nějak vyreklamovala:-)

0 0
možnosti
R

reditelzemekoule

5. 5. 2008 13:08
Souhlas!

Přestože nakupuji, občas "něco" uklohním a i jinak se dokáži převážně o potomky postarat, NAPROSTO chápu a s úsměvem jsem četl výše stvořené. Karma! Nadhled je to, čeho Vy máte dostatek a přes svůj "pokročilý" věk se směle můžete pouštět do podobných fejetonů, narozdíl od některých" postižených" diskutujících typu-vařím, co tedy jsem...? Jste klasik!R^

0 0
možnosti