Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Politici ODS, TOP 09 a ČSSD mají strach, že Babiš se svojí ANO dobře fungující tunely uzavře.

:-)

0 0
možnosti
ZK

Z80d20e29n49a 84K65o16č18í

12. 2. 2014 10:43

To vypadá pane Mládku, jako by jste chtěl změnit dres a přestoupit od socanů k Babišovu týmu. !!;-D

1 0
možnosti
OF

Dobrý křídelní útočník se uplatní v každém týmu.;-D

0 0
možnosti
Foto

Karma a plný souhlas. R^

2 0
možnosti
MJ

Babiš toho ve skutečnosti ani moc nemusí, stačí když bude makat tak co dopusud dělal pro své firmy, to znamená absolutní kontrola nad toky peněz. Je jasné, že to Topolánkům , Nečasům, Kalouskům ale do jisté míry i Sobotkům vadit bude (hlavně až začnou necinklé audity)Jestli se to povede, tak časem na povrch vyplavou věci, že nebudou stačit kriminály.

3 0
možnosti
AN

Jen dotaz.Je to ten Kasl,bývalý primátor? Ten asi neodešel zrovna se štítem.Nebo se pletu?

0 0
možnosti
TK

Topplánek je jen z řady dalších, kterým cvaká řiť.

Audity na ministerstvech již začaly. A nebudou to kostlivci. Bud eto celá kostnice. Větší než KutnoHorská.

Určitě se najde řada lidí, kteří po odkrytí a zveřejnění rozkrádaček a pochybných tendrů z dob minulých, bude křičet, že jde o stbácké praktiky.

Doufám v jediné, že se tím Babišovci nenechají otrávit.

5 1
možnosti
SN

:-)  Souhlas! KOnečně se našel někdo, kdo nemá zábrany ten prohnilý rybník rozčeřit !  Ať si Babiš klidně pomůže ke stovkám milionů, (jak mnozí předpokládají, nevím co je k tomu vede), nebude mi to vadit, jen když zastaví pochod miliard do soukromých kapes straníků a jejich loutkovodičů !  

       JE tu hlavně obava, co se najde v hospodaření minulých vlád, specielně Kalouska, jehož lexBabiš je omletá mantra doprovázená rozhořčeným výrazem obličeje. Někdy mi připadá, že by mohl nahradit ´Bolka v jeho manéži!  R^R^R^

4 1
možnosti
RH

Pokud nemá strana žádné politické ideje, pak nemůže dlouhodobě existovat. Jediné, co tvoří ANO je jeden zbohatlík a jeho tučné konto. Takováto uskupení nemívají dlouhou existenci.

2 5
možnosti
TK

Jeden zbohatlík? No comment.

A co členové hnutí ANO v celé republice? A často, velmi často, to nejsou zbohatlíci.

4 0
možnosti
MP

Nejsem takový optimista jako autor a nezávidím mu, až bude časem zklamaný. Nechme se překvapit. Jsem moc zvědavý, co udělá pro drobné zemědělce, vybojuje-li v EU stejné dotace. A co udělá pro ostatní drobné živnostníky, zjednoduší-li jim zákony a některé zbytečné předpisy a nařízení, zatěžující podnikání, a sníží-li jim daně, aby mohli své podnikání rozšiřovat a přijímat více lidí.

0 1
možnosti
OF

V televizní debatě o polských potravinách se Babiš přiznal k tomu, že nakupuje resp.nakupoval maso v Polsku. Pár týdnů na to jsem mu položil stejnou otázku

na iDNES, kdy odpovídal čtenářům na otázky. Vše popřel. A co jeho minulost ? Na přidávání posypové soli do ptravin upozornil polský sanepid / hygiena / a polští novináři. Zásluhou Babiše  se píše a afeře s posypovou solí v polských potravinách dovezených do Česka. Přesto, že se ta posypová sůl u nás nikdy nezjistila, poněvadž se zjistit ani nedá. Co je to posypová sůl ? je to obyčejná sůl akorát se převáží v obyčejných nákladních autech. Jed na krysy ? Warfarin. Krysu ta zabije, v humanní medicíně je to lék. Kdyby se na stopy warafrinu prošetřily naše potraviny,vyrobené z obilí, které vyžaduje skledovánía tím i deratizaci, dopadly by stejně. Polské potraviny jsou doslova pod drobnohledem. Co konkretního se našlo? Fenybutazon, nesteroidní antirevmatikum, v koňském mase z nuceného výseku. Tedy nepsíše maso pro psy. Každý normálně vzdělaný člověk ví, že řeky jseou zamořeny estrogeny a progesteronem z ženské antikoncepce, u nás mnohohrát více než v Polsku. A to nikomu nevadí ? A co ryby ? Polské potraviny u soukromníků jsou stejné už 40 let. V supermarketech je lepší máslo než u nás a také uzeniny. Ani ty nekupuji, klobasy mám svoje, z vlastních jehňat. Skoro všechny naše klobasy i ty  "farmařské" jsou  šunt. Několikrát jsem si je koupil, nedá se to žrát. Mám rád jedině vysočinu,  šunku a anglickou. Nakupuji v Bile.Víte co ? Díky Babišovi se česko polské vztahy radidně zhoršily. Poláci na Babišovu kampaň dlouho nereagovali ale teď začínají. Dám vám jednu radu : nekupujte nic v Polsku a přestaňte

nás urážet. Už toho máme dost! Já , jako Polák,. si přeji co nejlepší česko-polské vztahy. Z Babiše je mi na blítí. Byl nebo nebyl agentem Stb ? Je to v podtatně jedno, jeho manýry jsou etébacké. Čekám na vaši odpověď. / Určitě se ji nedočkám/

1 3
možnosti
TK

Tak vám přeji dobrou chuť. A kdyby bylo málo slano, nameťte si u silnice u Jelení Gory, či jinde. Vždyť je to lék, jak říkáte.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Názory a komentáře ukončené.