Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro pana Hrubého. Kritika a osobní napadání je opravdu velký rozdíl. Vaše napadání budu trpělivě vymazávat.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Doplnění pro Petra Lukuše

Bomba = Sp.zn. ORIV-15351/TČ-22-2007. 

Nedivte se tedy, že sice rozumím Vašim pocitům, ale pokud trváte na tom, že Jiří Janeček je Kmotr, prosím o důkaz nebo alespoň seriózní indicie. Jinak jde jen o  cejchování, jenom proto, že máte na věc jiný názor. A to opravdu jako důkaz nestačí.

Jinak děkuji za příspěvek.

0 0
možnosti
PL

P94e70t25r 91L18u35k48e98š

29. 7. 2014 13:49

Na označení kmotr netrvám, napsal jsem, že je příliš milosrdné. U Janečka mi přiznáváte, že "jen neobratně informoval" prostřednictvím anonymů. Problém je, že ty anonymy obsahují neuvěřitelná svinstva.

Co se týká surového útoku na jednoho z oponentů: jasně, pachatel neznámý. Motiv je  ovšem více než zřejmý. Odpor oponenta proti kšeftům s obecními pozemky. Jiný neexistuje. Píšete, že mohl mít nějaké nevyřízené účty. Jistě, to může tvrdit špatně utajený anonym Janeček.

Pozastavujete se nad tím, jak je možné protlačit špinavé kšefty zastupitelstvem. Jednoduše. Stačí nadpoloviční většina hlasů. Jestli věříte na stranickou příslušnost, tak jste vedle. U špinavých obchodů nic takového nehledejte.

Můžete prostudovat další blogy. Četl jste jen pár článků. Nádavkem posílám odkaz HN: http://zpravy.ihned.cz/?article[comment][ukaz_vsechny]=1&article[comment][art_id]=56305640&p=010000_d&article[id]=56305640#comm

P.S.: Důkazy? Útvar pro odhalování organizovaného zločinu byl před časem na radnici jen tak na exkurzi.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Děkuji za odkazy, které jsem pečlivě prostudoval. Zásadní kritika v nich směřuje na starostu Mlejnského, byť rozhodování dle zákona není u nás v rukou starosty, ale celého zastupitelstva. Rozhodoval tedy v rozporu se zákonem? To policie ČR neshledala? Podali jste stížnost proti odložení trestního oznámení? Jak ji státní zastupitelství poté vyřídilo?

Oprávněnost označení "Kmotr" u Jiřího Janečka jste v žádném odkazu nedoložil. Vyjma asi dost neobratně vymyšleného informovaní prostřednictví anonymů mi chybí konkrétní prokázaní propojení Janečka s klientelistickými skupinami. Prokázání jeho osobního prospěchu z tohoto vztahu, nebo alespoň někoho z jeho okolí. Obsah trestních oznámení a důkazy, KDO a jak chtěl manipulovat s cenami pozemků, když jejich prodej Janeček sám prosadit jistě nemohl, jsem nenalezl. Prořezaná pneumatika a surový útok na jednoho z oponentů Mlejnského (mé osobní sympatie tento starosta rozhodně neměl) jistě jsou závažné věci, ale objednal si to snad Janeček? Nebo Mlejnský? Je pro to nějaký dpůkaz? Vždyť lidé mají mnohdy i jiné osobní a podnikatelské spory, a nichž raději mlčí. 

Konáním pan Bárty se zabývat nebudu a špiclování politiků kýmkoliv pokládám za odporné. Někdo firmu najal, někdo ji zaplatil. Jistě mohla policie tyto dokumenty v rámci trestního prověřování zajistit. Byl to pan Janeček? Je pro to důkaz?  Nebo alespoň důvodné podezření? 

Bydleli jsme na Jižním městě 16 let a zájem občanů, aby se komunální politika dělala řádně a správně samozřejmě vítám. Ale byl jsem léta sám osobně osočován, že jsem koupil vlaky Pendolino a tyto jsou prý špatné. Poprvé špatné nikdy nebyly (a nikdy jsem neměl osobní pravomoc je zakoupit), ale nebyly pro ně připravené tratě, a podruhé na smlouvě o koupi Pendolin nikdy můj podpis nebyl. Až zveřejněním všech smluv tyto pomluvy ustaly. Špatné tratě dodnes nikdo neopravil a propojení s Berlínem rychlovlaky se ani za 20 let neprovedlo. Za moji kritiku tohoto stavu jsem pak obdržel nadílku v podobě nastražené bomby. (

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Názory a komentáře ukončené.