Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K47a61r93e73l 82R35a21d72a

4. 7. 2015 11:13

Tentokrát s Vámi nesouhlasím. Tam kde moudří nejsou schopni přinést řešení, tak ho nakonec přinesou nemoudří.

0 0
možnosti

Už jsme tu měli nosené rakve  na demonstracích a akademiy

z okna vysunutého oběšence atd. Dva mladá nerozvážní lidé s maketou šibenice bez nápisů vyzývajících k oběšení někoho by se dali brát více s nadsázkou a humbuk kolem nich považuji za zbytečný. A pan doc. Konvička, jediný lídr, kterého máme, ať je samorostem, jakým je, je  jediný! Díky Bohu za něj.

1 0
možnosti
PZ

aha, odboráři, sluníčka a jiní neobolševici šibenice na demonstrace nosit můžou že ? to je pak cool sranda a "aktivistický happennig" styďte se za takovou sprostou demagogii Rv

3 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že o žádných dalších šibenicích nevím, prosím upřesnění kdy, kdo a kde tak činil. Děkuji.

1 0
možnosti
JK

R^ Konečně někdo, kdo celou situaci vyhodnotil velmi správně (dle mého mínění). V té záplavě blábolů zde, diskuzí těch stále stejných několika desítek fanatiků jest tento článek balzámem na duši i na rozum. Už jsem si myslel, že všichni přemýšlíme (zjednodušeně): 1) jako konvičkovci 2) jako sluníčkáři (tento pojem nesnáším, protože se jedná o implementaci úplně jiné a velmi úzké skupiny obyvatel  na všechny odpůrce konváčů). Přeci jen existují i v tomto prostředí lidé, kteří vidí problém mnohem širší optikou. Karma!

2 3
možnosti
Foto

Velmi děkuji pan Konráde

0 0
možnosti
JH

Vím, jak jste svůj blog myslel, pane autore, jen abych upřesnila informace: šibenice přinesli příznivci Adama B, Bartoše a Národní demokracie a určeny byly předsedovi vlády a vládě jako takové za podlé chování v imigrační otázce

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za upřesnění, ona uváděná zdánlivost měla evokovat dlouhodobost nesmiřitelných postojů a zjednodušené vidění údajného viníka.

0 0
možnosti
RB

Pro autora, Konvička IVČRN ani Blok proti islámu sen aakci adama Bartoše nijak nepodílel. Takže Si to laskavě opravte, máte v tom chaos a mícháte dokupy dva dny!

1 0
možnosti
RB

Z překlepy na placce se omlouvám, ale tahle ignorance základních faktů mě na@sr@l@

0 0
možnosti
LN

...vypadl vám z toho islám jako takový....

...a závěrečným odstavcem jste mimo úplně....Konvička s touto demonstrací neměl společného ani onoho pověstného zbla....

3 0
možnosti
Foto

Opět nic takového netvrdím, čtěte to prosím pozorně. Co říká na naši adresu pan Konvička jsem uvedl přesně i s odkazem.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za příspěvky. Možná, že některé příspěvky by chtěly více rozvahy a méně emocí, možná že funguje trolová politika na internetu s cíleným záměrem. Poněkud přispěvatelům uniká, že plánované šibenice nejsou určeny jen islamistům, ale i nám všem. Tomuto faktu jste se všichni vyhnuli. Jak příznačné.

1 2
možnosti
Foto

Autore, nejvíc lidi radikalizuje samotný islám. Jestli nevíš proč, tak si zapni středu Googla a hledej. Najdeš toho hodně a rychle.

4 1
možnosti
MK

To jste, p. Mládku předseda nějakého hnutí? Pustíte se do citace paragrafů a buď z neznalosti, ale spíše záměrně nedočtete do konce; co takhle náboženské hnutí, které vyzývá k nenávisti a násilí; to je povolené?! Že je Korán v rozporu s Listinou základních práv a svobod asi víte, tak proč se divíte?! Takže ten, kdo říká, že si to nenechá líbit je vinen? Dejte si obklad.

O Konvičku se otíráte statečně, že by politická konkurence?! Tak honem ho nějak pošpinit; šup s ním k Vandasovi a Okamurovi. Viděl jste některou demonstraci IVČRN nebo Bloku proti islámu? Jiní lidé, jiné chování.

 Zemana jste si vzal také do .. úst; i když ho ve všem nemusím, islám pojmenovává 100%!!

A co Vy? Vám se islám líbí? Budete čekat jako králík až dostanete jednu za ucho? ...8/12 ... " a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech!"

5 1
možnosti
JK

Zřejmě nedokážete pochopit velmi rozumně a střídmě napsaný text...

1 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Názory a komentáře ukončené.