Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Halfunx

30. 8. 2012 7:57
NEPLATNÝ HLAS

Jediná možnost je vhodit do urny NEPLATNÝ HLAS, požadovat prohlášení voleb za neplatné a otevřít veřejnou diskuzi nad změnou systému a vybrat skutečné odborníky, kteří přepracují zákony podle veřejného zájmu. To je skutečná demokracie – přímá demokracie.

0 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

30. 8. 2012 7:55
ukázat,že špína volí jen sama sebe ?

proč ne - ale těm pánům je jedno,jestli se s nimi někdo baví . Ti mají pouze jedinou potřebu - napráskat si své bachory co nejvíce - na nějaké klábosení o něčem s někým oni z vyskoka ser..  !!

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

30. 8. 2012 7:48
době mezi válkami se říkávalo první republika

a tomu, co máme dnes by se mohlo říkat třetí totalita. První byla v Protektorátu, potom za komunistů a nyní za mafiánů. Ani jednu nebylo možné demokratickými způsoby zprovodit ze světa. Všechny byly mocensky jištěné. První programovým násilím, druhá skrytým násilím a ta dnešní programovým pohrdáním lidstvem. Neúčast u voleb ničemu nepomůže. I kdyby byli zvoleni jen rodinnými příslušníky a sami sebou, odbude se tento fakt ve světě krátkou zprávou a bude se stejně s nimi jednat jako s představiteli státu. Politici jsou totiž jen dobře placenými herci, hrajícími podle scénářů, které jim dodávají ti mocní a majetní vzadu. Ti si ze světa udělali výdělečný podnik ze kterého těží bez ohledu na zákony.

4 0
možnosti
PJ

Hellmoon

30. 8. 2012 6:40
??

když začala jít policie po politicích je špatně ? .....;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Názory a komentáře ukončené.