Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

hrouda

21. 10. 2012 18:46
Hloupé vládnutí, rozume Ty raději mlč.

Když někdo hloupě a špatně vládne, tak si za to nezaslouží dostávat metály. Ať žijí zákazy a kvóty a dotace, rozume Ty raději mlč.

0 0
možnosti
VM

vmlich

20. 10. 2012 8:27
Hlavním zdrojem antievropanstvi je Brusel

Rozdmýchává nenávist mezi státy třeba tím, že že jedni nesmí pomazánkovému máslu ťíkat máslo, ale druzí mohou Peanuts butter dále nazývat máslem bez ohledu na obsah mléčného tuku. Teď je prý na ředě pleťové mléko. Budoucnost Evropy je jedině BEZ BRUSELE

1 0
možnosti
MT

ToMiSoft

19. 10. 2012 11:25
Hmmm

A vlezdobruselismus je potom co?

0 0
možnosti
MD

+R/-W

18. 10. 2012 22:01
pravda, pravda, obzvlast

v oblasti vlivu pomazankoveho masla na nestabilitu a nesnasenlivost v Evrope jsme znacne pokrocili.

2 0
možnosti
JP

joserpor

18. 10. 2012 20:50
Chci žít v EU

nechci žít v  zaostalém skanzenu v české kotlině, aby mi byly vnucovány falešné názory pseudointelektuálů, jak to dokazují v této diskuzi. A vůbec nechci žít ve společnosti, kde dodneška 80% lidí vyznávalo  idee reálného socialismu a od dneška se to stává politickou skutečností.

0 0
možnosti
MT

ToMiSoft

19. 10. 2012 7:51
Re: Chci žít v EU

Chci žít ve svobodné a suverénní České republice a ne satelitu socialistické EU.

3 0
možnosti

KarelSind

18. 10. 2012 19:37
To jsem ani nedokázal přečíst do konce,

stačila ta část, kde se píše, že největším antievropanem byl Adolf Hitler. A já hlupák doteď myslel, že Hitler chtěl sjednotit Evropu podobně jako EU, akorát místo pod vládou byrokratů pod vládou svojí (a svých kumpánů). Ovšem klasická zkratka funguje - kdo uznává existenci národních států, kdo nemusí EU, je jako Hitler. Dodám, že největšími fanoušky internacionalismu a odpůrci národního třídění je ideologie komunismu.

Donutil jsem se číst dál, ale část, že Nobelovu cenu míru uděluje soukromá nadace už byla opravdu moc silnou kávou. Neuděluje, uděluje jí komise jmenovaná norským parlamentem.

10 0
možnosti

KarelSind

18. 10. 2012 19:42
Re: To jsem ani nedokázal přečíst do konce,

Oprava - národního cítění, nikoli třídění. Chtěl jsem napsat něco v tom smyslu, že místo národů mají komunisté třídy, pak jsem to smazal a tohle z toho vzniklo;-(

0 0
možnosti
C

certik_bertik

18. 10. 2012 19:31
už se tady nepíše

proč vlastně EU dostala nobelovku, prostě ji nebylo komu ji dát, protože tu není žádný mírotvorce

0 0
možnosti
VK

kral

18. 10. 2012 18:09
Pane autore

Nejde o to, kdo by byl lepsim kandidatem. Tam by bylo mozno jmenovat spousty jmen. Otazka zni, co EU udelala tak vyznamneho za uplynuly rok ci za svou historii vubec, ze si zaslouzila takoveto oceneni. Samozrejme ze se jedna o rozhodnuti soukromeho subjektu, nicmene fakt ze se jedna o soukromy subjekt neznamena, ze je nekritizovatelny. A stejne jako udeleni ceny Arafatovi, Obamovi a dalsim, je i udeleni pro EU docela velkou fackou tem, kteri opravdu za mir bojuji a kteri pro nej i pokladaji zivoty. Jenze ti jsou vetsinou bezejmenni a neni to dobra reklamni kampan.

2 0
možnosti
MP

martini pink

18. 10. 2012 23:13
Re: Pane autore

to mi pripomina scenku z filmu Bryanuv zivot: ..."Co pro nas  kdy ti Rimane udelali?"....."Vytvorili infrastrukturu, postavili ulice, skoly, zavedli zdravotnictvi, kanalizaci...". ..."Jo, ale co pro nas kdy Rimane ve skutecnosti udelali?"  Doporucuji k shlednuti.

1 0
možnosti
VB

velky bratr

18. 10. 2012 14:43
Hitler antievorpanem? Vzdyt prinesl druhou spolecnou menu!

Hitler se naopak snazil evropu spojit presne po unijnim stylu, tedy natlakem. Pravda zkousel to natlakem vojenskym, ale to je celkem putynka. Taky nam Hitler prinesl risskou marku, druhou spolecnou evropskou menu minuleho stoleti (prvni byly predprvovalecne floreny), opetovne menu krytou drahymi kovy, resp z techto kovu primo razenou.

Takze by se asi teda podle Vas mela udelit in-memopriam nobelovka miru i tomu Hitlerovi. Vzdyt nebyt jej a jeho podnikatelu, nebylo by euroustavy (LS), tu preci prokazatelne sepsali panove KRup a spol jeste par dnu pred kapitulaci a jejim konceptem bylo to, ze pokud se nepovedlo evropu ovladnout vojensky, musi se na to jit ekonomicky. Cili to, co vy hajite je jen dusledkem Hitlerovy rise! Ostatne podobne jako dalsi stupidni totalitni vynalezy jako registrace zbrani, obcanske prukazy a dalsi ulety.

5 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

18. 10. 2012 15:29
Re: Hitler antievorpanem? Vzdyt prinesl druhou spolecnou menu!

Velkej bratře seš až druhej, už jsem před tebou jsem psal že III.říše a EU jedno a to samé jsou. Hitler toho chtěl dosáhnout silou a EuroHujeři zase intrikami.No a Stalin se v hrobě vzteky kroutí, že to nebyl on, ale až jeho následníci, sice buržoazního původu, kteří původně tíhli k maosimu, ale teď přešaltrovali na Stalinismus s pravičáckou úchylkou.

2 0
možnosti
Q

QQ.

18. 10. 2012 13:49
Antievropanstvi

je asi opravdu Hitlerovstina upecena z nacionalismu.:-)

0 0
možnosti
Q

QQ.

18. 10. 2012 13:53
Re: Antievropanstvi

A s Hitlerem je spolecna i uzasna manipulovatelnost davem, kteremu guru rekl co je spatne, a tak dav nadava napriklad dnes jeste i na to, ze nekdo chce chranit spotrebitele a nuti ty chudaky, aby maslem nazvali pouze maslo a ne nejaky sajrajt. To je utrpeni.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Názory a komentáře ukončené.