Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek jsem nečetl celý. Ale autor nechápe jednu věc, že "vybodování" je správní a nikoli soudní úkon a tudíž pod amnestii nespadá.  A navíc by to bylo kontraproduktivní, protože tam se v žádné případě nejedná a nedbalostní terstné činy nýbrž soustavné a vědomé porušování předpisů.

Také jsem jezdíval rychle až velmi rychle. Ale jak bodovým systémem, tak i věkem jsem "zmoudřel" a moje bodové konto je čisté.

1 2
možnosti
IF

Se vším víceméně souhlas, ale s tím telefonováním nesouhlasím - opravdu je pro někoho, kdo za jízdy potřebuje často telefonovat, problém pořídit si do auta handsfree? 8-o

2 0
možnosti
JR

Handsfree sada nic neřeší. Řidič který volá z handsfree sady věnuje svou pozornost stejně více obsahu telefonátů než řízení. To samé by se dalo říct o navigaci. Před léty do mně na světlech v Ostravě vlítl do zadu řidič s Cargem. Nedával pozor, protože čuměl do navigace. A co tak pití a jídlo za volantem? Je to bezpečné?

0 1
možnosti
ZS

Jak jsem si právě přečetl rozhovor s Rychetským, je v amnestii další anomálie. Když někdo jel "pod vlivem" do 1 promile alkoholu, bylo to řešeno jako přestupek s pokutou do 50.000,-Kč a ztrátou ŘP. Nad 1 promile už bylo řešeno jako trestný čin. Takže : kdo nedopil do 1 promile, zůstává potrestán, kdo si popil více, byl amnestován, protože do amnestie nebyly zařazeny přestupky. 8-o

4 0
možnosti
ZK

Z89d32e62n55a 75K97o64č46í

12. 1. 2013 21:45

Tak je to správné soudruzi a tak to má být. Na prostý lid patří bič. Ti, kteří si mohou dovolit víc chlastu, než 1 blbý pivo ( který se ani v Evropě nestíhá ) mají určitě i víc peněz na zaplacení beztrestnosti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.