Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

isabell

22. 8. 2010 19:55
pěkné

No vidíte a já chodím na ta "svá" místa, která už znám dvacet let a zná je i celé městečko, takže cca 15 tis. obyvatel, takže musím chodit už kolem půl sedmé, (což je pro mne bohužel vražedná hodina), ale najdu vždycky a troufám si tvrdit, že i ti, co přijdou po mě, po úraze už totiž sbírám jen podél cesty, ovšem ztratit se mi povedlo na obyčejné procházce se svým, tehdy ještě budoucím, manželem.

 On tu louku znal a vylezli jsme na silnici jen asi o patnáct kilometrů dále a taky o dost níže ;-D Holt pošetilé láskou zaslepené mládí, on hysterčil a já už u krajnice stopovala. Ztratit se je někdy vlastně docela hezký, teda když už stojíte u frekventované silnice ;-)

0 0
možnosti

jarinka

22. 8. 2010 18:23
Bílé kameny nad Špičákem.

Řeknu vám, ty čtyři kilometry, to je nic, já mám dnes dvacet a i to je nic moc. Byla jsem na Bílých kamenech, jako bývalý tramp po našich horách byste to mohl znát. Kompas do lesa neberte, ještě ho ztratíte. Světové strany poznáte nejen podle slunce a hvězd a měsíce, ale podle různých jevů. Například kmeny stromů, pomníky, balvany jsou na straně severozápadních větrů, které jsou v našich krajích nejčastější, více obrostlé mechy a lišejníky. Letokruhy na pařezích jsou posunuty proti náporu deště a větrů, strom tam roste pomaleji. Od čtvrtého století vedou hlavní osy křesťanských kostelů ze západu na východ a na východním konci je oltář. A masáka sbírejte, od jiných muchomůrek ho poznáte bezpečně, jedině tato růžoví. 

0 0
možnosti
P

philby

22. 8. 2010 14:11
kompas

Jo, to je ze života....... ;-D já beru do lesa mapu a kompas vždycky! Většinou jsem pro srandu, ale občas jsem taky rád že poznám cestu zpátky! Není to tak blbý nápad! ;-)

0 0
možnosti
KO

bramarbas

22. 8. 2010 14:30
Re: kompas

Vůbec nejlepší je GPS :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2258x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.