Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až na ten nepodstatný detail, že Amaranthe nebyla chyba hlavního zvukaře, ale kapely celé + zvukaře pódiového ... dle mého názoru měli špatně zapojený pad u bicích, který dělal neskutečný bordel, měli problémy s HDD, vlastními in-eary a navíc byl problém s frekvencemi na bezdrátových mikrofonech od kapely a od zvukařů ... ale tak to nemůže člověk, který se v tomto prostředí nepohybuje, vědět ...

0 0
možnosti
MH

Vypadá to, že víte o čem píšete. Mám na vás dotaz. Kde byl problém u snad poloviny kapel, když byly přehulené basy? Kdo za to může? Jak se to může stát u tolika kapel? Třeba u Accept, Rage, Brainstorm byl zvuk super, ale spousta kapel, třeba hned před a nebo po výše jmenovaných zněla jenom jako basové hučení. Např. u Dragonforce to byla asi největší hrůza. Používám na koncertech speciální špnuty do uší a s nimi to bylo ještě výraznější. Díky za odpověď.

0 0
možnosti
PK

Zvukově to bylo fakt peklo. Dopoledne jsem nezažil, přišel jsem až na Amaranthe. A nějak neuchvátili. Mě extra nebere ani jejich hudba, ale čekal jsme, že když jsou to takové vycházející hvězdy, strhne mě alespoň koncert, ale nestalo se.

Hodnocení Lordů mi přijde zbytečně přísné. Jo, jejich poslední deska není z nejpovedenějších a našla by se ještě i jiná slabší, ale pak mají i skvostné kousky. Jo, je to špinavý hard rock se stadionovými halekačkami... ale kde je problém? Prostě jeden se subžánrů tvrdého rocku a nejsou v něm špatní.

Yngwie souhlas. Navíc mě překvapilo, že ač má (na rozdíl třeba od Satrianiho) na deskách řady normálních písniček, na koncertě hrál jen samé onanie, které v tom zástupu totálně splývaly. Kapitola sama o sobě je jeho komunikace s fanoušky, která za celýá koncert obsahovala asi 3 věty. A chudák basák, co se snažil bavit lidi během technických rpoblémů a zjevně na to nebyl připraven.

0 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.