Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Roman Potoczný

17. 9. 2012 15:25
LADY PANK ... zřejmě naposled ...

Přiznám se, že jsem se vydal do Havírova pouze v pátek, protože sobotní letitá OMEGA, Paul Young a Vondráčková si mé sympatie nezískali a přestože jsem skalní fanoušek Lady Pank, musím uznat, že jsem byl znechucen. Ne, že bych s nima skladby mého mládí neodzpíval, koncert splnil účel, ale je smutný fakt, že zpěvák byl na mol a celý koncert zničil. Průpovídky Borysewicze byly taky o ničem, ačkoliv až na závěrečné sólo, které asi chápal jen on sám, bych nad ním jako nad kytaristou zas tak hůl nelámal. Rytmika šlapala, baskytara, bicí i druhá kytara byly bez výhrad a zahráli většinu skladeb, které bych čekal. S koncertem před přibližně deseti lety v Ostravě-Porubě se to nedá srovnat. Tam byli všichni ve formě a koncert mě nadchl. Jinak souhlas, že Tublatanka podala mimořádný výkon. Díky tomu, že byli před Lady Pank, tak byl kontrast v profesionalitě provedení ještě víc slyšet ...

0 0
možnosti
JS

ikaika

15. 9. 2012 19:46
lady pank tragédie

wanastovky - neuvěřitelný trapas na půlplejbek , jediné pozitivum- zvukař přivezl do havířova nejnovější Aplíčko......

0 0
možnosti
VK

kral

15. 9. 2012 18:51
Karma

Ja kdyz zjistil ze tam bude Omega tak jsem byl rozhodnuty priletet. Jenze vedom si "kvalit organizatoru" snazil jsem se ujistit, ze Omega opravdu prijede. V Havirove se se mnou po telefonu nikdo nechtel bavit a informace jsem nedostal takze si pockam na planovany koncert Omegy v Budapesti, 6.10.2012. Prece jen, priletet do Havirova a videt jen skrehotajici Vondrackovou byla hodne riskantni. Jinak Lady Pank jsem videl nekolikrat a marne se snazim vzpomenout, kdy byli na koncerte strizlivi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.