Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

přesuneme se do undergroundu, myslím, že to bude mít i svá pozitiva

0 0
možnosti
Foto

Ja si svuj oblibeny kanadsky bar nedovedl bez koureni ani predstavit. A ono to jde, lidi je tam furt plno, smrad zadny.

1 0
možnosti
GK

todle se tvrdilo v Americe, Recku, Turecku, Nemecku, etc. Tech statu kde se nehuli, nedrncej tam hraci automaty a maj el. pokladnu je daleko vice nez tech druhejch. Aspon mezi vyspelejma. A svete div se ono to funguje v tehle statech dal. A nejen v nich. V sousedni vesnici jeden hospodskej ze dne na den zrusil ve svy hospudce koureni. Plno ma stale. Neco odeslo do druhy hospody jini (nekuraci) zacali chodit. Takze zadny ztraty. Nedavno zrusili koureni i v ty druhy hospode. Ze zacatku keci a poloprazdno dnes klientela jako pred zrusenim.

Ja kourim taky a kdyz se to sejde tak udelam za vecir u piva krabicku cigaret ale pokud budu mit moznost tak radsi nekurackou hospodu. Ono to jde. ;-)

1 0
možnosti
TT

Dnes najít v Německu na lontě hospodu, to je počin hodný Šerloka Holmse. Za mýho mládí neymslitelný, aby neměla dědina tu svoju.

0 0
možnosti
AJŘ

Už vidím, jak se do nekuřáckých hospod stahují matky s radostně výskajícími dětmi. Fuj, nechci. Zatím byla zahulená putika obranou před nevychovanými spratky. Teď už nepomůže nic.;-O;-€;-O;-€

0 1
možnosti
ZJ

No ... jasněR^ A karma k tomu:-)

1 0
možnosti
JR

J25a95r54a 31R10a57n29k

13. 4. 2015 1:29

V dobe prohibice se otvirali "speakeasy" ted se otviraji :smokeasy"

http://en.wikipedia.org/wiki/Smokeasy

0 0
možnosti
ZM

Toto mě poslal jeden kamarád,vášnivý kuřák! Když se bude v hospodě kouřit, budou tam chodit kuřáci i nekuřáci,protože kam by jinak chodili? A když bude hospoda nekuřácká ,tak tam budou chodit kuřáci i i nekuřáci, protože , kam by jinak chodili! Proto je lepší přijít ze stejné hospody ale nesmrdět!

4 1
možnosti
ZM

Už se těším, jak s hospody nebudu chodit ve smradlavém oděvu, aniž kouřím!

0 0
možnosti
Foto

I52v37o 92C86i39l11i48c48h

12. 4. 2015 22:58

Zajímavé, já s tím nemám problém, protože si holt vybírám nekuřácké :-P

1 0
možnosti
JR

J94a46r84a 75R84a87n76k

12. 4. 2015 20:26

Vite jak jsou narvane puby a restaurace ve vsech zapadnich zemich a tam jsou tyto zakony jz spoustu let:-) Chodi vice lidi, nez predtim!

3 0
možnosti
LC

My se také dočkáme. Prý budou ale hospody narvané maminkami s dětmi. No, ale snad ten prvotní boom odezní a časem se tam dostanou všichni.

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že přeháníte určitá redukce hospod je nutná, jen tak živoří.

V Praze na Žižkově, v Lipanské ulici je hospoda "Osudový Majdan" (druhé slovo názvu jsme si vymyslel) a ve středu jsme tam byli na "slevovém voucheru".

Kromě toho, že žebírka stála za ..... tam asi hodinu, kromě nás nebyl jediný host.

Přehospodováno je v krajích českých a jen to čeká na redukci. Ale nějaké automaty to nemohou ovlivnit.

1 1
možnosti
Foto

I65v64o 91C39i24l23i40c15h

12. 4. 2015 18:27

Máte pocit, že nějakou redukci hospod by měl provádět stát svými buzeračními předpisy? Neměli by to takhle náhodou dělat jen a pouze zákazníci? 8-o Pokud se nějaká hospoda neuživí, tak nechť buď nefunguje anebo ať změní nabídku. Ale státu by do toho mělo být úplné h... kulové ;-€

4 0
možnosti