Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Ručko, mohu se Vás jako manažerka kapely Segment zeptat na Váš osobní názor na jejich koncert v Novém Jičíně se zhodnocením jejich vystoupení? Jelikož se o nich nezmiňujete a píšete po koncertu interpreta Mira Šmajdy o údajných "drobečcích pro uklízečku", mám pocit, jako byste nebyl na stejném zimním stadionu... budu opravdu moc ráda za recenzi jejich vystoupení, která by potvrdila Vaše přirovnání. 

Děkuji, s pozdravem

Martina Zelinková

Segment band manager

manager.segment@gmail.com

9 0
možnosti
JR

A můžu se Vás jako manažérky skupiny Segment zeptat: Co jste udělala proto, aby na koncert Vaších chráněnců přišlo více než dvacet lidí? Krom toho, že jste domluvila honorář a ten taky vyinkasovala? Kde se zapomněli fanoušci Vaší kapely Segment? Proč Vás nepřišli podpořit? Že by o koncertě nevěděli? Pokud nevěděli, tak je Vaše práce k ničemu. A pokud věděli, tak asi nejste takové hvězdy, za jaké se cítíte.

0 11
možnosti
Foto

Pane Ručko, opravdu si nemyslím, že je etické hodnotit něco, co jste neshlédl a neslyšet, dle mého názoru to nemůžete použít v recenzi, protože o tom nemáte žádné důkazy a nazývat kapely a lidi, kteří se snaží a dělají pro fanoušky vše, co mohou, drobečky pro uklízečku. Aby příště uklízečka nesmetla s těmi kapelami i Vás.

4 0
možnosti
LK

Tak nějak mám dojem, že Dymytry je  hodně špatný klon Slipknot.

Když se kouknu na video na youtube, tak je mi nějak trapně smutno.

Kvalitní hudbu ocením ale Dymytry je nudná parodie.

Můj dojem je, že, bohužel, takovou kapelu nelze brát vážně, což je ale škoda!

0 0
možnosti
VK

Ono mozna by si ti poradatele meli nakopat sami. Postarat se o poradnou reklamu by mel byt zaklad.

0 0
možnosti
Foto

Kurňa ... to je smutný ... když už ani superstárové nenatáhnou lidi ... :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.