Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PŠR

9. 2. 2011 9:52
:-(

Kdoví proč oslavný článek o zpěvákovi kdysi superslavné kapely, která sice dál pokračuje, ale provází ji spíš skandály než ohlas na její hudbu. Moc se nedočtu o  rozchodu s gramofirmou, která za Chinese Democracy vyhodila miliony dolarů a ve výsledku to k ničemu to nebylo. Ani slovo a šprajcování Axla kompilace Greatest Hits, ani slovo o jeho bojkotu propagace Chinese Democracy v médiích. GNR sice stále přitáhnou davy a prodají vstupenky, zpěvákova arogance a profesionální neschopnost dodržet avizované začátky koncertů ho však pomalu dovedou k nezájmu publika a především promotérů. Doba se také podstatně změnila, když GNR vylezli byli mj. populární svým chuligánstvím, které tenkrát dokázalo zadupat styl "hair metalových" skupin jako Poison, Motley Crue a i Bon Jovi a byli tak asi první, kterým se "tolerovaly" vulgární výrazy. Co ale dál? Rv

0 0
možnosti

wufik

5. 4. 2011 20:56
Re: :-(

Pořád je to slavná a úspěšná skupina :) Nezájem ten nebude nikdy, lidi vědí, co mohou od Axla očekávat, tedy i pozdní začátky koncertů. Má to už od mládí, kdy byl zvyklý vystupoval v pozdních hodinách a tohoto zlozvyku se už nikdy nezbaví. A co dál? Kapela vydá Chinese Democracy II. a bude to bomba se vším všudy ;-) 

0 0
možnosti

zihac

7. 2. 2011 9:03
doplnění

1) v roce 1994 vydali ještě singel k Interview with a vampire (sympathy for the devil, rolling stones cover), nahrávání už ale probíhalo zvlášť.

2) Co se týče posouvání termínu vydání alba - důvodem byly právní pře mezi ex-členy kapely (název GNR, vydání alb pod hlavičkou GNR - bylo přece vydáno 2CD Live Era, jako best of, spousta hádek, spolu s přicházejícími a odcházejícími manažery, nechutí vydavatelství dále podporovat album, atd). Konec konců i proto dosud nevyšel jediný klip z nového alba, nedošlo k dohodě o propagaci alba, je proto malý zázrak, že se ho tolik prodalo, aniž by mělo jakoukoliv reklamu.

3) Axl William Rose nepoužívá, používá William Axl Rose (W.A.R.=war=válka), má to ostatně i na čepici na fotce :)

4) zajímavostí je samotné "Axl Rose" - jedná se o přesmyčku "oral sex". sám Axl to nikdy nepotvrdil ;-D

0 0
možnosti

usual suspect

6. 2. 2011 22:45
Není náhodou Live And Let Die...

...cover bondovky od McCartneyho?8-o

0 0
možnosti

laser-man

7. 2. 2011 5:06
Re: Není náhodou Live And Let Die...

Ano. Je.

A nehrál náhodou Paul McCartney ve skupině Wings?;-)

0 0
možnosti

Křišťálová briketa dnes

6. 2. 2011 9:35
Byl jsem na nich v Praze na Strahově

a tam je převálcovali Faith No More o deset tříd R^

0 0
možnosti

Mind The Gap

6. 2. 2011 12:47
Re: Byl jsem na nich v Praze na Strahově

No to bych úplně netvrdil. Ten koncert byl tenkrát pekne nadupanej jelikož tam hrála sestava Soundgarden, Faith no More a Guns and Roses jako hlavni hvězda. Ty první dvě kapely ještě u nás nikdo moc neznal. Kdežto na Guns jsme šli protože Appetite for Destruction jsme znali na zpamět a zarvat si s davem take me down to the paradise city where grass is green and girl so pretty melo pro 15 lety pubertaky jako se byl ja velmi lakave. :) coz ovsem neznamenalo, ze si za rok na to nesezenu kratky kalhoty na na bílou mikinu dam Černý triko FnM a nenecham si narůst bradku jako mike Patton :)

0 0
možnosti

mmaaxxxoo

6. 2. 2011 9:05
...

Vinou arogance, viz např. poslední vystoupení v Praze, kdy nechá dlouho čekat svoje fanoušky, jsem na něj docela zanevřel. Myslím, že dokonce jinde lidé odešli a požadovali vrácení vstupného. Tak se s fanoušky nesmí zacházet.

Váš blog se moc hezky čte, ty odkazy, to je lahůdka. Díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.