Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

O jaké straně mluvíte? Máte na mysli, že Okamura má devět kanárů (sebe v to počítaje)? To je partaj?  Ó, vy ste dokonce pochopil, že je správné, že další už nepřiberete - mohli by mít náhodou jiné názory než božský Tomio!  Jste vynikající, předsedo grémia (kolikačlenného? Snad ne osmi-).  Mimochodem: většina poslanců jsou nestraníci.

0 0
možnosti
BM

Promiňte, ale i Adolf Hitler nazýval věci pravými jmény, které byly někdy tvrdé a na hraně, a snažil se je řešit.

4 2
možnosti
OK

Přesně, už jsem to psal níže R^

0 1
možnosti
Foto

Být Okamurou tak přejmenuji na truc všem Úsvit na OMP - One Man Party. Mně je taková strana mnohem sympatičtější než taková ODS, která má sice členů asi deset tisíc, ale je to akorát výkvět zlodějů a mafiánů

1 1
možnosti
OK

Uvědomte si, že Okamura (mimo jiných a ještě horších selhání) již selhal jen tím, jaké si vybral straníky a spolupracovníky. Jak je možné potom takovému politikovi věřit, že pokud se dostane k moci, vybere si správné spolupracovníky a dosadí na správná místa správné lidi?

4 1
možnosti
Foto

Podle mně je bláhové se domnívat, že někdo z rebelů si myslí, že to půjde bez Okamury. Tady vůbec nejde o to co si myslí, ale o to, že nejspíš dostali nabídku, která se neodmítá.

1 0
možnosti
VH

No jo - ale kdo je, podle Vás, se současným rozložením potřebuje (aby nabízel)?

0 0
možnosti
IH

Komický rozhovor je tady:

http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-tomiem-okamurou-o-referendu-fci-/domaci.aspx?c=A140120_144306_domaci_jw

Stručný obsah:

T.O.:  .... tomu návrhu nerozumím, to psal jiný člen strany....že jsme původně slibovali něco jiného?...my to změníme....že ten změněný návrh nemůže fungovat?....my to změníme...

3 0
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří pro koryto udělají cokoliv i za cenu ztráty osobnosti.

1 0
možnosti
OK

Kouzlo nechtěného. Ano, strana bez Okamury nepřežije, neb ta "strana" je vlastně jen jakýmsi médiem populisty Okamury, jehož styl politiky má s demokracií a stranickou praxí společného pramálo.

Okamura říká to, co lidé chtějí slyšet. Kdo z nás vidí do problematiky hlouběji, kdo z nás si dokáže povšimnout, kdy člověk mluví věcně a racionálně a kdy člověk mluví emotivně (resp. hraje roli emotivního mluvčího), musí Okamuru odmítnout.

Okamurova demagogie staví na skutečných tématech, dokáže tu a tam přesně pojmenovat nějaký problém, ale vše spojí do emotivně laděných a velmi jednoduchých resultátů, kterým je snadné porozumět a které velice dobře ladí s myšlením frustrovaných spoluobčanů.

Když se pozorně podíváte na Hitlera dvacátých let, z určitého úhlu pohledu rovněž mluvil velmi rozumně, šel proti proudu, pojmenovával věci pravými jmény. Kdyby vaše charakteristika Okamury přišla do rukou stoupenců Hitlera ve dvacátých letech, jistě by po záměně jmen Okamury a Hitlera museli jeho příznivci s tímto textem plně souhlasit.

6 1
možnosti
Foto

všichni politici říkají, co lidé chtějí slyšet. Kdo mluví jinak není politik. Otázkou je pro kterou skupinu lidí ten který politik mluví.

1 0
možnosti
ZB

Okamura je jediný komu jde o lidi...;-) To myslíte o těch devět členů?Když už jste tak na vysokém postu,jistě znáte jména všech členů hnutí.Já je hledal a nikde nenašel.Pokud to ovšem není tajné,což by ovšem v takové straně plné demokracie být jistě nemělo...

7 0
možnosti
ZB

Pane autore,přiznejte se,že Vy ani nevíte kdo tvoří elitní skupinu hnutí za které tady přicmrndáváte.Co takhle pochlubit se výsledky voleb ve vašem regionu.Vsadím se,že Úsvit se přes jedno procento nedostal...republikový výsledek byl 0,65 procent;-)

1 1
možnosti
JL

Hnutí má devět členů a vy máte ve vašem kraji grémium. To bych asi potřeboval trochu vysvětlit.

8 0
možnosti
VS

Taky jsem se chtěl zeptat, jestli -když už je tím členem grémia- to dotáhl i na řadového člena.

0 0
možnosti
MT

Souhlasím a karma ! R^[>-]

3 4
možnosti