Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je třeba, aby nenažraná hlasovací sebranka v roboty proměněná, byla nejméně poloviční. Jak v Senátu tak ve Sněmovně.Jelikož v přepočtu na jednoho obyvatele máme v Evropě značně přemnoženo těch, kteří ani nevědí o čem hlasují .

0 0
možnosti
JH

A jak to dopadlo s další restrikcí, tedy zákazem prodeje o oficiálních svátcích? Na blbiny mají naši poslanci monopol. Jsou tak postižení sami od sebe, nebo jim to někdo nařizuje? Nejhorší je, že toto si přečte minimum lidí a většina je opět zvolí. Kolik životů to ještě bude stát, než občané zvednou své zadky od TV Nova a dají hlas skutečně pravicovým stranám. Ne nejde o pohrobky nacionálního socialismu, kteří jsou mainstreamem, ze setrvačnosti a naprosto mylně, nazýváni pravicovými. Mám na mysli Svobodné nebo Konzervativní stranu.

0 0
možnosti
Foto

Až něco bouchne v lavicích našim poslancům, budou si muset odsouhlasit změnu. Z pořádku zasedacího na pořádek "zalehací", tedy v jakém pořadí bude jednotlivým stranám podle svého významu a počtu křesel dovoleno zalehnout do uliček k zemi. Do té doby se mohou zabývat čímkoliv pro nás významným, například tím, jaké ideální klima by mělo být v Antarktidě.

1 0
možnosti
ZK

Nezlobte se na poslance, změnu zasedacího pořadu si prosadili náckové z Úsvitu, aby si odsedly od nácků od Okamury. Nic víc.

2 3
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik