Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

Co Sokol říkal, mne rozesmálo! Prý pokud zmetkům bude sebrán majetek, stát z nich chudáků udělá bezdomovce... Pane „advokáte" - proč se tak vehementně nezasazujete o opravdu nespravedlivě souzené lidi?! Je jich víc, než dost! Nebo je to proto, že nemají peníze? Je mi z Vás na zvracení!

0 0
možnosti
Foto

Když ono ani znalecké posudky neprokázaly, že by státu či kraji vznikla nějaká škoda.

0 0
možnosti
TT

To zní sice pěkně, ale ve svých prezentativních funkcích se nemůžete dopouštět školácké hrubky v podtitulku.

0 0
možnosti
KV

Nezlobte se, ale tady opravdu spíš vidím strach o nemožnost proplacení jeho účtů než max. snahu....oni jsou, nemýlím-li se vysokoškoláci s možností pracovat a ne jen podvádět, takže bez práce nezůstanou a bezdomovci z nich nebudou. Asociálové již jsou, v tom jim nikdo nemusel pomáhat. Kdyby nebyli, nebyli by souzeni za podvody a úplatky.

7 0
možnosti
BH

Ale ano, advokáti jsou prostě placeni za to, aby obhajovali.

Někdy jsou ovšem směšní a někdy i nechutní.

Třeba řečmi o bezdomovství nebo o tom, jak ona přejetá na zastávce včas neuskočila, tedy byla asi divná, neb ostatní uskočili...

Zkrátka jde o peníze a ty, jak známo nesmrdí....

Některým přímo voní..

5 0
možnosti

Pohádka: "Bylo nebylo. V jedné zemi žil ministr vnitra a pomohl prosadit zákony, díky kterým žil dobře až do smrti." Ale opravdu je to jen pohádka.;-)

1 0
možnosti

To je celkem nesmysl. Sokol byl v politice v době (1991-1997), kdy se dlužení, insolvence a exekuce teprve rozjížděly. Nedělejte z něj dalšího démona české politiky (jako z Havla, Klause, Paroubka, Kalouska a dalších). Po něm tady bylo vícero ministrů, kteří všichni měli pravomoci situaci řešit.

0 0
možnosti

Tomáš Sokol ještě jako ministr spravedlnosti vynalezl  a pak prosadil poplatky ve výši 18 tis. za 500 kč pokutu v MHD, vydělal na tom desítky milionů či spíš ještě víc, takže nikdo mu tady nesahá ani po kotníky;-D

4 1
možnosti
KM

Tomáš Sokol nebyl ministrem spravedlnosti, nýbrž vnitra. Nevím, kdo mu sahá nebo nesahá po kotníky, ale mám dojem, že nevyhrává moc případů. Že si za ně nechá královsky zaplatit, to je jiná věc. ;-D

1 0
možnosti
DV

D32a68v15i85d 88V50l53k

9. 3. 2015 9:52

Obávám se že spravedlivým trestem za okrádání svých spoluobčanů v takové míře by bylo minimálně utopení v koši ve Vltavě. Kdoví kolik melounů mají zašitých někde ve Švýcarsku. Dostanou 8 let odsedí si čtyři a zbytek života dožijí v klidu někde na Belize, nebo v Thajsku.

4 0
možnosti

Já bych se doktora Sokola zastal, protože je nutné pochopit kdo, kde, kdy a proč ta slova o "doživotních bezdomovcích" a "majetkovém trestu smrti" pronesl.

1/ vyslovil je jako právní zástupce Kottových

2/ vyslovil je u soudu (ne přímo v soudní síni)

3/ před vynesením rozsudku

4/ prohlásil to pro získání veřejných sympatií ke svým mandantům a možná i kvůli ovlivnění soudního senátu.

Zkráceně řečeno - advokáti jsou placeni, aby ve prospěch svých klientů dělali a říkali věci, které leckdy vypadají podivně. Proto bych slovům pana doktora nepřikládal žádnou váhu. To bych si nechal pro výrok soudu.

6 0
možnosti
Foto

Přesně! Píšu to od okamžiku, kdy všichni ti pseudomravokárci začali soptit. Je v rukách soudu rozhodnout.

1 0
možnosti
Foto

Já se Sokola zastanu, a to i přes to, že jsem měl osobně tu čest stát proti jeho obhajobě jako svědek. Naštěstí tehdy prohrál. Ale jako obhájce má právo uvést veškeré argumenty, které považuje za důležité pro svého klienta. A je to dobře. Nevyčítejme obhájcům, že dělají svoji práci. A nechme soud, aby argumenty posoudil a vyhodnotil.

Jinak doufám, že Kottovi obdrží max. možný trest, vč. propadnutí majetku.

13 0
možnosti